گردشگری و سفر

سیاست بدون ویزا برای مالزی موثر خواهد بود؟

مجله خبری آبادی 118/خراسان رضوی سیاست بدون ویزای مالزی گردشگران بیشتری را از شهرهای چین جذب کرد.

سال اژدها با سیاست بدون روادید مالزی و چین که هزاران گردشگر را در طول سال نوی چینی به کشور آسیای جنوب شرقی کشاند، با شور و هیجانی برای صنعت گردشگری مالزی آغاز شد.

رئیس انجمن گردشگری چینی مالزی، اظهار کرد که بیش از ۱۰ هزار گردشگر چین در طول دوره جشن از مالزی دیدن کردند که هزینه گردشگری آن حداقل یک میلیارد رینگیت (۲۸۴ میلیون دلار سنگاپور) برآورد شده است.

مالزی الزامات ویزا را برای مسافران چینی و هندی از اول دسامبر ۲۰۲۳ حذف کرده زیرا این کشور قصد دارد صنعت گردشگری خود را تقویت کند که کمکی حیاتی به اقتصاد است.

چین و هند چهارمین و پنجمین منبع بزرگ گردشگران برای مالزی هستند. این کشور پنج میلیون گردشگر چینی و یک میلیون گردشگر هندی را برای سال ۲۰۲۴ هدف قرار داده است وتقریباً ۱.۵ میلیون بازدیدکننده چینی در سال ۲۰۲۳ وارد این کشور شدند.

شایان‌ذکر است که قبل از همه‌گیری کووید-۱۹، تقریباً ۳.۷ میلیون گردشگر چینی از مالزی دیدن کردند.

وزارت گردشگری مالزی انتظار دارد تا سال ۲۰۲۴ صنعت گردشگری بهبود یابد و این کشور ۲۶ میلیون بازدیدکننده از ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۳ داشته باشد که به بیش از ۴۹.۲ میلیارد رینگیت (۱۰.۳ میلیارد دلار) به اقتصاد کمک می‌کند.

بیشترین تعداد گردشگران از سنگاپور (۱۲.۶ میلیون)، اندونزی (۳.۶ میلیون)، تایلند (۲ میلیون)، چین (۱.۴ میلیون)، برونئی (۹۰۴هزار) و هند (۷۰۰ هزار) بوده است.

گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد مالزی است و تقریباً ۱۶ درصد از تولید ناخالص داخلی مالزی را تشکیل می‌دهد. دولت بر ابتکارات جدیدی برای پایدارتر کردن صنعت گردشگری متمرکز است، مانند طرح‌های «گردشگری هوشمند» که هدف آن ارتقای تجربیات گردشگری با استفاده از فناوری دیجیتال است.

نتایج تخمین زده است که گردشگری هوشمند می‌تواند درآمد گردشگری مالزی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۱۰ میلیارد دلار افزایش دهد که این افزایش از ۲۵ میلیارد دلار ثبت شده در سال ۲۰۱۸ صعود کرده است.

بخش قابل توجهی از رشد صنعت گردشگری مالزی را می‌توان به بخش گردشگری پزشکی آن نسبت داد. این کشور با جذب سالانه بیش از یک میلیون گردشگر پزشکی قصد دارد به قطب گردشگری پزشکی در آسه آن تبدیل شود. موفقیت بخش مراقبت‌های بهداشتی مالزی را می‌توان به سرمایه‌گذاری در امکانات در سطح جهانی نسبت داد که منجر به ارائه خدمات تخصصی در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی علاوه بر آموزش پزشکان در خارج از کشور می‌شود.

منابع

https://www.aseanbriefing.com

https://www.businesstimes.com

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023