ابهام در تعداد کودکان کار در تهران/ لزوم ایجاد سرپناه برای افراد آسیب دیده خشونتهای خانوادگی
اعضای شورای شورای شهر تهران نظرات خود را در مورد اقدامات بهزیستی در تهران بیان کردند.
به گزارش مجله خبری آبادی 118، اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع گزارش رئیس بهزیستی کشور به بیان نظرات خود پرداختند و نرگس معدنیپور با بیان اینکه تهران با چالشهای زیادی روبهروست؛ اما مدیریت این چالشها با همکاری بین بخشی امکانپذیر است، گفت: مهمترین دغدغه تهرانیها رفع آسیبهای اجتماعی و ارتقاء کیفیت زندگی است که همکاری شهرداری و بهزیستی تأثیر زیادی بر حل این چالش دارد.
لزوم توجه بهزیستی به خشونتهای خانوادگی
وی با بیان اینکه خشونتهای خانوادگی از جمله موضوعاتی است که باید به آن توجه ویژه شود، اظهار کرد: عمده آسیبها متوجه بانوان است که قرار بود بهزیستی مکانهایی را بابت ایجاد سرپناه برای این افراد ایجاد کند و همچنین بهزیستی در شیوع و کاهش سن خودکشی نقش موثری دارد و سوال اینجاست که برای مهار و کنترل خودکشی چه اقداماتی انجام شده است؟.
عضو شورای شهر تهران با طرح این سوال که سازمان بهزیستی در راستای عملیاتی شدن شهر دوستدار سالمند چه اقداماتی انجام داده؟ تصریح کرد: کودکان تحت پوشش بهزیستی زمانی که به سن قانونی میرسند باید بهزیستی را ترک کنند و سوال اینجاست که برای ورود این کودکان به چرخه جامعه چه اقداماتی انجام شده است.
سوده نجفی نیز ضمن تشکر بابت اقدام سپاه پاسداران در راستای تنبیه متجاوز و عمل به وعده صادق گفت: یکی از معضلات تهران فعالیتهای کودکان کار است که نهاد بهزیستی در راستای قانون میبایست با همکاری سازمانها و نهادهای مختلف نسبت به شناسایی، جذب و توانمندسازی این کودکان اقدام کند و جای سوال است که چه تعداد کودک کار در شهر تهران فعال هستند و به چه میزان این کودکان توسط بهزیستی توانمند شدهاند؟.
آمارهای متفاوتی در مورد تعداد کودکان کار بیان میشود
وی با اشاره به اینکه آمارهای متفاوتی در مورد تعداد کودکان کار بیان میشود، ادامه داد: من عدد ۱۷ هزار و ۷۰ هزار نفر را شنیدهام و بهزیستی اعلام کند که چه تعداد کودک کار در تهران داریم و به چه میزان از اتباع خارجی هستند؟.
ناصر امانی نیز با بیان اینکه از رئیس سازمان بهزیستی میخواهم که اعلام کند که در یکسال گذشته چه اقدامات مشترکی بین شهرداری و سازمان بهزیستی انجام شده است؟ تصریح کرد: شهرداری و بهزیستی در حوزههای مختلف همچون افراد کارتن خواب، زنان سرپرست خانواده و غیره همکار هستند؛ اما نشانهای از کار مشترک در این زمینه نمیبینیم.
تشکری هاشمی نیز با بیان اینکه جا دارد که در مورد حمل و نقل معلولین تشکر کنیم اما این امکان کافی نیست، اظهار کرد: این در حالی است که سازمان بهزیستی در این زمینه مسئول است و خواستار آن هستیم که اعلام کند که در مورد مناسب سازی معابر در یکسال اخیر چه اقداماتی انجام داده و در مورد ارائه حق پرستاری به افراد دارای معلولیت شدید هم چه اقداماتی انجام داده است؟.
انتهای پیام