استفاده از توان و پتانسیل جوانان روستا از جمله ابزار مدیریتی است
مجله خبری آبادی 118/خراسان رضوی نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی استفاده از توان و پتانسیل جوانان روستا را از جمله ابزار مدیریتی و کاری یک دهیار دانست و گفت: زمینه بروز هرگونه اختلاف و تفرقه را در روستا و منطقه خود پیگیری کرده و بخشکانید.
محمد رستمی ۲۰ شهریور در جلسه هماندیشی و بررسی مشکلات بخش سرولایت به دستاوردها و خدمات رسانیهای صورت گرفته در روستاها پس از انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: دهیاران باید مبتکر، خلاق و خستگی ناپذیر باشند.
وی استفاده از توان و پتانسیل جوانان روستا را از جمله ابزار مدیریتی و کاری یک دهیار دانست و توصیه کرد: زمینه بروز هرگونه اختلاف و تفرقه را چه در محیط روستا و چه در منطقه خود پیگیری کرده و بخشکانید.
رستمی خاطرنشان کرد: با استفاده از موهبتهای خدادادی، توجه به مباحث گردشگری و میراث فرهنگی، احیای توانمندیهای اطراف و محیط زندگی خود با کمک نوابغ منطقه میتوان کارهای دانشبنیانی انجام داد و با راهاندازی مرکز دانشبنیانی مسیر توسعه و آبادانی را پیمود.
نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای گرفتن امکانات و طی نمودن مسیر توسعه جنگید و فرهنگ مشارکت مردمی را گسترش داد.
وی با اشاره به شناخت بسیاری از مشکلات و چالشهای عنوان شده از سوی بخشدار و دهیاران، قول مساعدت، پیگیری و تلاش در راستای دستیابی به مطالبه دیرین مردم منطقه که همانا ارتقای بخش به شهرستان است داد.
نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و بخشهای میان جلگه و سرولایت بیان کرد: تمامی مسئولان شهرستان در ارتقاء بخش سرولایت مصمم بوده و به جد پیگیر نتیجه بخشی این مهم هستیم.
باقر صدیقی بخشدار سرولایت در ادامه با اشاره به افتتاح و بهرهبرداری از ۲۵ طرح و پروژه با اعتبار قریب هزار میلیارد ریال در هفته دولت اظهار کرد: بحمدالله با رویکرد رفع عقب ماندگی و تلاش جهت توسعه، دستگاههای اجرایی منطقه در طول ۲ سال اخیر عملکرد و خدمات خوبی به مردم ولایت مدار این منطقه ارائه شده است.
وی نقش اثرگذار دهیاران به عنوان مدیران اجرایی روستاها را یادآوری و به همکاری بسیار مطلوب آنان در برگزاری سه دوره انتخابات اخیر اشاره کرد.
نماینده عالی دولت در سرولایت با برشمردن برخی اقدامات صورت گرفته توسط دهیاران در حوزههای عمرانی، خدماتی، امنیتی و بهداشتی، توجه بیش از پیش مسئولان به این قشر از نیروهای صف خدمترسانی را خواستار شد.
وی به اثرپذیری دهیاران در جلب مشارکت مردمی و پیشبرد اهداف توسعهای در روستا اشاره کرد و افزود: با فرهنگسازی مشارکت مردمی و ایجاد اعتماد در بین اهالی توانستهایم اقدامات خوب توسعهای را در روستاها به سرانجام برسانیم.
صدیقی ادامه داد: علیرغم تمام خدمات صورت گرفته هنوز در حوزههای گوناگون عمرانی، خدماتی، کشاورزی، گردشگری و آموزشی، کمبودها و… نقایصی وجود دارد که امیدواریم با حمایت و درایت نمایندگان محترم مرتفع شوند.
بخشدار سرولایت در ادامه برخی مطالبات، چالشها و مشکلات منطقه را مورد اشاره قرارداد و سپس یکایک دهیاران به بیان مشکلات و معضلات حوزه کاری خود در روستا پرداختند.
در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از تعامل و همکاری دهیاران با مسئولان اجرایی و زحمات و همراهیهایشان در پیشبرد امور اجرایی سطح بخش و بخشداری تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام