اجتماعی

اشتغال‌زایی بنیاد برکت در ۱۶ هزار روستا

مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه بنیاد برکت کارهای خود را در حوزه اشتغال‌زایی و عمرانی به صورت اساسی و با دقت از صفر تا ۱۰۰ دنبال می‌کند، می‌گوید: امسال بنا داریم به ۲۰ هزارمین روستا برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی ورود کنیم و تاکنون در ۱۶ هزار روستا کار اجرا شده است.

به گزارش مجله خبری آبادی 118، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه شبکه بنیاد برکت در راستای توسعه و پیشرفت مناطق محروم اقدامات بسیاری انجام داده است، گفت: بنیاد برکت کارهای خود را در حوزه اشتغال‌زایی و عمرانی به صورت اساسی و با دقت از صفر تا ۱۰۰ دنبال می‌کند.

ترکمانه افزود: در حال حاضر شبکه مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت به هزار نفر رسیده است و امیدواریم با این شبکه بتوانیم میزان طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی را امسال به ۱۳۰ هزار طرح برسانیم.

مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ قصد داریم با کمک این شبکه نرم‌افزاری و اپلیکیشن‌ها ۱۳۰ هزار طرح اشتغال‌زایی را اجرایی کنیم، گفت: برای اجرای این ۱۳۰ هزار طرح نیاز به ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی داریم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، وی افزود: امسال بنا داریم به ۲۰ هزارمین روستا برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی ورود کنیم و تاکنون در ۱۶ هزار روستا کار اجرا شده است.

ترکمانه خاطرنشان کرد: ۳۰۰ طرح بنگاه محور انجام داده‌ایم  و رصد در این حوزه به صورت مرتبط در حال انجام است. در چند سال گذشته این طرح‌های بنگاه محور با تسهیلات خود در حال پیشرفت است.

مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه امسال بنا داریم کار ویژه‌ای در حوزه زنجیره اقتصاد کشاورزی و آبزی‌پروری دنبال کنیم، افزود: در حوزه آبزی‌پروری  موضوع شیلات مورد توجه قرار گرفته و در زنجیره سبز کشاورزی هم بذر نهال کود، سموم و نهادها را امسال دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۱، ۵۰ هزار تن گوشت قرمز، شیر ۳۰۰ هزار تن شیر، ۶۰۰۰ تن گوشت سفید میزان تولید محصولات اجتماع محور بوده است.

 ترکمانه اظهار کرد: در زنجیره سبز و آبی ۳۰ هزار طرح انجام خواهیم داد و طرح‌های ویژه در بحث پوشاک اسلامی و صنایع دستی که فراموش شده است و همچنین حمایت از اقشار خاص و زندانیان و زنان سرپرست خانوار  را امسال همچنان دنبال خواهیم کرد.

او افزود: حجم  سرمایه گذاری در سال ۹۷، ۲۳۷ میلیارد تومان بوده و در سال ۹۸ ،۹۳۳ میلیارد تومان بوده و سال گذشته هم به  ۸هزار و ۵۰ میلیارد رسیده بود.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: در حوزه تولید میگو و آبزی‌پروری در جنوب کشور حمایت‌های گسترده‌ای خواهیم کرد و طرح‌های بنگاه محور را به این سمت سوق خواهیم داد.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023