اجتماعی

اعطای بیشترین مجوزهای تشکل‌های مردمی و خیریه‌ای توسط سازمان بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور رویکردهای سازمان بهزیستی در امور خیر جمعی و تشکل‌های مردمی را تشریح کرد.

به گزارش مجله خبری آبادی 118، دکتر سید جواد حسینی در آئین اختتامیه جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری گفت: این جشنواره یکی از جدی ترین و لازم‌ترین کارها در امر خیر جمعی ساماندهی شده است که تجربه و سابقه آن در جهان به انجام رسیده و در ترویج و تشویق نیکوکاری بسیار موثر بوده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی بیشترین میزان تشکل‌های مردمی در امور خیریه‌ای را مجوز داده و اعطای مسئولیت کرده است افزود: سازمان بهزیستی در کنار مجوزدهی، هزینه، اعتبار و واگذاری امور را هم انجام داده است که اکنون بیش از ۲۰ هزار موسسه، مرکز، بنیاد و انجمنی که در امر خیر ساماندهی جمعی در سطح کشور فعالیت می کنند از سازمان بهزیستی مجوز گرفته‌اند و از قبل از تولد مانند غربالگری ژنتیک تا پس از مرگ، رسیدگی به امور سرپرستان نیازمند خانوار در کشور فعال‌اند.

حسینی گفت: در سازمان بهزیستی در مجوز دهی گاهی کندی‌هایی وجود دارد که سرعت در مجوز دهی در حال انجام و شیوه نامه آن در حال آماده سازی است. ۲۰ هزار تشکل ساماندهی شده امر خیر در حوزه مردمی داریم که توانمندسازی و نظارت بر این تشکل‌ها بیش و پیش از هرکس باید توسط خود تشکلها (مانند اصناف و سازمان نظام پزشکی و نظام مهندسی) صورت پذیرد که به زودی نظارت، توانمندسازی، شبکه سازی و تعاملهای هم افزا در عرصه تشکلهای غیر دولتی به خود تشکلها واگذار می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور به دنبال توسعه موضوعی کار خیر ساماندهی شده هستیم گفت: در عرصه آموزش و پرورش به طور مثال علاوه بر مدرسه سازی، مدرسه یاری، دانش یاری، سلامت یاری، پزشک یاری، فن یاری، آسیب یاری، توان یاری و … هست که تشکلها می توانند به سمت آن پیش بروند.

وی در خصوص توسعه جغرافیایی امور خیر گفت: بسیاری از تشکلها به طور مثال ۵۰۰۰ تشکل که در امور خیر در سازمان بهزیستی فعالیت می کنند، فقط به امور خیر خاص همت دارند که البته بسیار هم مورد نیاز است ولی عرصه‌هایی از جامعه وجود دارد که امور خیر جمعی ساماندهی شده کمتر به سمتشان رفته است. این کارهای خیر در شهرهای بزرگ و میانی بیشتر صورت گرفته و با توسعه جغرافیایی در شهرهای میانی و کوچک و روستاها هم این امور توسعه پیدا می کند.

حسینی با اعلام اینکه توسعه برندسازی و شبکه سازی از دیگر اقدامات است گفت: در بسیاری از عرصه‌ها اگر شبکه‌های کارهای خیریه‌ای را سامان دهیم تشکل‌ها با هم افزایی می‌توانند در توسعه کمی و کیفی کار خیر پیشگام باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی با اشاره به این که هر کس در مسیر خیر گام می گذارد در مسیر فضیلت گام نهاده و قابل تقدیر است گفت: از انبوه انسانهای خیر خواه  و ۲۶ موسسه منتخب در این جشنواره ۵۴ درصد آنها موسسات فعال در حوزه بهزیستی هستند که امیدوارم در مسیر توسعه کمی و کیفی کار خیر جمعی ساماندهی شده بیش از پیش توفیق یابیم.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023