گردشگری و سفر

بانک ملی، پذیرفته مستأجر امامزاده شاهزاده حسین(ع) است

مجله خبری آبادی 118/همدان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان با تأکید بر اینکه بانک ملی جزو املاک شاهزاده حسین(ع) شهر همدان است، اعلام کرد: خوشبختانه بانک ملی پذیرفته که مستأجر امامزاده است و مبلغی به حساب دادگستری واریز کرده است.

حمید ترکمان چهارشنبه ۱۲ مهر در جمع خبرنگاران، افزود: پرونده تصرف موقوفه شاهزاده حسین(ع) توسط بانک ملی خیلی طولانی شده و هنوز هم کاملاً بسته نشده و در دست اقدام است.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ وقف در همدان ضعیف شده است، مطرح کرد: تشکیل خیّریه‌های فراوان موجب شده که مردم بیشتر به این حوزه‌ها وارد شوند و کمک‌‎هایشان را به آنها بپردازند و این کمک‌ها به حوزه وقف وارد نمی‌شود.

ترکمان با بیان اینکه امسال دو وقف جدید داشتیم که کارهایشان در حال انجام بوده و هنوز تثبیت نشده است، خاطرنشان کرد: دو موقوفه بزرگ بهاءالملک و تاج ماه خانم در همدان داریم؛ موقوفه بهاءالملک (درمانگاه اعتمادیه) نیت درمانی دارد و قید مکان در وقفنامه‌اش درج شده و درآمد حاصله باید برای اهالی ۳۲ پارچه آبادی هزینه شود که دو روستای شورین و دره‌مرادبیگ در همدان و بیشتر روستاها در کبودراهنگ است.

وی افزود: تدابیر لازم اندیشیده شده است تا سالانه یا دوسالانه به منظور سهولت دسترسی روستائیان به دریافت خدمات درمانی و به‌جای اینکه افراد از روستاها برای پوشش هزینه‌های درمانی از محل موقوفه به مرکز مراجعه کنند، اکیپ‌های پزشکی کاملی را به این روستاها گسیل کنیم.

ترکمان در ادامه به ساماندهی امامزاده محسن(ع)(کوه) همدان اشاره کرد و یادآور شد: این امامزاده به سبب میراثی بودن و واقع شدن در منطقه‌ای خوش آب و هوا، مورد توجه بسیاری از گردشگری بومی و محلی و فرابومی است و بار شهری را به دوش می‌کشد بنابراین می‌طلبد خدمات از سوی دستگاه‌های مرتبط در آن منطقه ارائه شود.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای رفع مشکل پسماند و دفع فاضلاب آن منطقه از سوی فرمانداری اظهار کرد: این اعتبار به شرکت آب و فاضلاب داده شده تا مشکل فاضلاب منطقه را مرتفع سازد و شهرداری مریانج نیز مکلف شد ۲۰ سطل زباله نصب کند که تاکنون حدود هشت مورد نصب شده است.

ترکمان بیان کرد: ساخت‌وساز در منطقه امامزاده در حال انجام است به طوری که برای تعبیه مغازه‌ها سنگ‌چینی انجام شده و پایین دست امامزاده هم زمینی بوده که بین ۱۰ تا ۱۵ مغازه دایر شده که به صورت مزایده اجازه خواهد رفت تا منبع درآمدی برای امامزاده ایجاد شود.

وی درخواست کرد شهرداری مریانج در بحث نظافت و ساماندهی پسماندهای منطقه امامزاده کوه و اداره میراث فرهنگی در زمینه حفظ و نگهداری بنای بقعه کمک کنند و پای کار باشند چراکه این منطقه می‌تواند به یک مجموعه زیبای گردشگری تبدیل شود.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023