بحرانهای متعدد در حال فرو بردن کودکانِ جهان در فقر است
بیش از یک میلیارد نفر از کودکان جهان در حال حاضر با «فقر چند بعدی» زندگی میکنند که به معنای محرومیت این کودکان از بهداشت، آموزش و تغذیه مناسب است.
به گزارش مجله خبری آبادی 118 به نقل از ایندیپندنت،، سازمان بینالمللی کار و یونیسف با انتشار گزارشی مشترک هشدار دادند که بحرانهای متعدد در جهان به طرز روزافزونی در حال فرو بردن کودکان در «فقر» است و در چنین شرایطی، نیاز به گسترش پوشش بیمه و دیگر حمایتهای حیاتی از کودکان، بیش از پیش ضرورت پیدا کرده است.
در گزارش جدید سازمان بین المللی کار (ILO) و یونیسف تاکید شده است که تعداد کودکانی که در سراسر دنیا به حمایتهای اجتماعی دسترسی ندارند، سال به سال در حال افزایش است و چنین وضعیتی، این کودکان را در معرض فقر، گرسنگی و تبعیض قرار میدهد.
این گزارش هشدار میدهد که جهان در حد فاصل سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ با افزایش ۵۰ میلیون نفری جمعیت کودکان زیر ۱۵ سالی که نیازمند بیمه و حمایتهای اجتماعی ضروری هستند، مواجه بوده است.
طبق این گزارش، مجموع جمعیت کودکان نیازمند بیمه و حمایتها و خدمات حیاتی در جهان، یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون نفر است.
لزوم گسترش بیمه و حمایتهای ضروری از کودکان در حالی تاکید میشود که بنا به برآورد یونیسف، ۲۴۰ میلیون کودک دارای نارساییهای جسمانی و ذهنی در جهان زندگی میکنند یا به بیان دیگر از هر ۱۰ کودک در جهان یک نفر به چنین نارساییهایی دچار است.
بنا به گزارش سازمان بینالمللی کار و یونیسف، کودکان دارای اینگونه نارساییها در کشورهای فاقد نظامهای حمایتی گسترده و در نبود نظام حمایتی ویژه از جمله بیمه و خدمات اجتماعی ضروری به شدت در معرض آسیب و تبعیض قرار دارند و از جمله ۴۹ درصد این کودکان هرگز به مدرسه نمیروند و ۴۱ درصدشان همواره با احساس تبعیض مواجه خواهند بود.
در گزارش مشترک سازمان بین المللی کار و یونیسف همچنین آمده است که دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر از جمعیت فعلی جهان را کودکان تشکیل میدهند که همه آنان به حمایت اجتماعی نیاز دارند.
این گزارش میافزاید تاثیرات فقدان حمایت اجتماعی ضروری و نیز محرومیت کودکان از بهداشت، آموزش و تغذیه، آثاری فوری و همچنین مادامالعمر بر آنان دارد.
انتهای پیام