گردشگری و سفر

بخش کشاورزی موجب جذب نیروهای کار جدید می شود

یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.

ناصر چمنی در گفت وگو با مجله خبری آبادی 118، توسعه بخش کشاورزی را موجب رونق تولید و اشتغال دانست و گفت: در حال حاضر بخش کشاورزی اشتغالزایی بالایی دارد و موجب بکارگیری نیروی کار جدید در بخش حمل و نقل، عرضه و فروش می شود. رانندگان وانت بار، کشاورزان، باغداران و عرضه کنندگان محصولات کشاورزی مشغول به کار شده و چندصد هزار شغل از این طریق ایجاد می شود.

عدم فراهم کردن زیرساختهای اشتغال در بخش صنعت

وی افزود: با توجه به شرایط موجود، وضعیت اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، نیاز است که در بخش های کشاورزی و دامداری بیش از پیش سرمایه گذاری کنیم و بخش اعظمی از نیاز و تقاضای داخلی را پوشش دهیم.

این کارشناس حوزه کار ادامه داد: متاسفانه به دلیل ضعف مدیریت، زیرساختهای اشتغال پایدار صنعتی از گذشته به درستی پایه گذاری نشده و در بخش صنعت نتوانسته ایم به اشتغال چندانی دست پیدا کنیم.

چمنی در عین حال بر لزوم رونق بخش کشاورزی تاکید و اظهار کرد: در شرایطی که بازارهای داخلی نیازمند تامین میوه و تره بار است نباید به صادرات آن روی بیاوریم. ایران کشوری چهار فصل است که در گوشه و کنار آن می توان کشاورزی و دامداری کرد بنابر این وقتی نمی توانیم بازارهای داخلی را تامین کنیم قطعا در عرضه و تقاضای آن دچار مشکل می شویم و صادرات در چنین شرایطی صحیح نیست لذا باید با برنامه ریزی دقیق و هزینه کمتر رونق بخش کشاورزی را در دستور کار قرار بدهیم.

فلسفه صادرات یعنی صادر کردن مازاد تولید

وی فلسفه صادرات را مورد اشاره قرار داد و گفت: مفهوم صادرات این است که مازاد تولید را صادر کنیم نه آنکه وقتی تقاضا در بازار داخلی وجود دارد محصولات کشاورزی را صادر کنیم تا عرضه و تقاضای داخلی به هم ریزد.

چمنی افزود: وقتی بدون درنظر گرفتن تقاضای داخلی، صادرات صورت می گیرد خود به خود موجب تورم در این بخش می شود در نتیجه خرید و مصرف میوه و تره بار به دلیل صادرات و کمبود عرضه به شدت کاهش می یابد.

فعال‌تر شدن بخش گردشگری به جهت ارزآوری و اشتغالزایی

این کارشناس حوزه کار از بخش گردشگری به عنوان یکی دیگر از بخش‌های دارای ارزش افزوده و اشتغال بالا یاد کرد و گفت: ترکیه در همسایگی ما نفت و گاز ندارد ولی بخش اعظم اقتصاد خود را از راه گردشگری و جذب توریست اداره می کند. ما با یک مدیریت صحیح و تصمیمات مناسب می توانیم در زمینه گردشگری داخلی و خارجی فعال تر شویم و اشتغالزایی کنیم و بخشهای بسیاری از صنعت گردشگری منتفع شوند.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023