بردهداری نوین در ادارات / وضعیت حقوق کارکنان شهرداری اصفهان بررسی میشود
مجله خبری آبادی 118/اصفهان یک عضو شورای شهر اصفهان با بیان اینکه متأسفانه شاهد بردهداری نوین در ادارات هستیم و برخی کارکنان شهرداری با حداقل و پایینترین حقوق کار دو نفر را انجام میدهند، خواستار رسیدگی به وضعیت حقوق و معیشت کارمندان و کارگران شهرداری شد.
محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در سیامین جلسه علنی شورای شهر اصفهان که امروز (یکشنبه، ۲۴ بهمن) برگزار شد، با اشاره به رویدادهای برگزار شده در ایام دهه فجر، گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان رویدادهای مختلفی از جمله برنامه ۴۴+ را در ایام دهه فجر در خانه انقلاب برگزار کرد که روایت ۴۳ سال دشمنی ناتمام استکبار جهانی علیه ایران بود.
عضو شورای شهر اصفهان با بیان اینکه امیدواریم چنین برنامههایی به مناسبتهای مختلف برگزار و دستاوردهای انقلاب برای نسل نوجوان و جوان معرفی شود، افزود: چنین برنامههایی در مناطق محروم شهر نیز باید اجرا شود تا مردم این مناطق نیز از این فرصت بهرهمند شوند.
فلاح با بیان اینکه مدیران و کارکنان شهرداری روحیه انقلابی و جهادی را باید در خود تقویت کنند، تصریح کرد: همراه مردم بودن، همیشه در دسترس بودن، حسن خلق و رفتار اسلامی با مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنها باید در این دوره خود را نشان دهد. اعتماد از دست رفته در دولت قبل، باید در این دولت به جامعه برگردد که راهکار آن خدمت صادقانه و بیمنت است.
رسیدگی به وضعیت حقوق و معیشت کارمندان و کارگران شهرداری
رئیس کمیسیون حملونقل و هوشمندسازی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت حقوق و معیشت کارمندان و کارگران شهرداری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: بسیاری از این کارکنان زیر خط فقر زندگی میکنند و مجبور به انجام فعالیتهای دیگری در خارج از ساعت اداری هستند. مدیران شهری از هر طریق ممکن به وضعیت معیشتی این کارکنان رسیدگی کند.
وی با بیان اینکه متأسفانه شاهد بردهداری نوین در ادارات شاهد هستیم، افزود: برخی کارکنان شهرداری با حداقل و پایینترین حقوق کار دو نفر را انجام میدهند، به این موضوع باید رسیدگی ویژه صورت گیرد.
عملیاتی شدن طرح شهر الکترونیک تا پایان خرداد ۱۴۰۱
فلاح با اشاره به طرح شهر الکترونیک گفت: حداکثر تا پایان خرداد ۱۴۰۱ باید نسبت به عملیاتی شدن این طرح اقدام شود تا مردم بهصورت مستقیم و بدون واسطه با بخشهای مختلف مدیریت شهری ارتباط برقرار کنند.
محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق پیش از دستور این جلسه، با اشاره به بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق، گفت: دو هفته پرکار را پشت سر گذاشتیم. تمام ردیفهای بودجه بند به بند و منطقه به منطقه بررسی شد و از امروز سازمان به سازمان مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس شورای شهر اصفهان گفت: اعضای شورای شهر با دقت و ریزبینی بودجه را بررسی میکنند و امیدواریم بودجهای مناسب، موفق، قابل اجرا و تأثیرگذار را در صحن شورا به تصویب برسانیم.
وی افزود: در تلاش هستیم طبق زمانبندی انجام شده، در سی و یکمین جلسه شورا که روز اول اسفند برگزار میشود، بودجه ۱۴۰۱ را به تصویب برسانیم. در آن جلسه گزارش کامل درباره بودجه به اطلاع شهروندان میرسد.
نورصالحی همچنین از بررسی حضور عضو علیالبدل در شورای شهر اصفهان خبر داد و گفت: بر حسب نامه رسیده از فرمانداری، از اولین عضو علیالبدل شورا برای جایگزینی عضو مستعفی دعوت شده تا بهصورت رسمی سیزدهمین عضو شورا انتخاب شود.
مجید نادرالاصلی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق میان دستور خود در این جلسه، گفت: همکاران ما در تلاش هستند بودجه سال آینده را بهصورت دقیق بررسی کنند. ممکن است بسیاری از مدیران نسبت به کاهش یا افزایش بودجه در بخشهای مختلف دلخور شوند، اما بررسی ریال به ریال بودجه وظیفه ماست که باید حساب آن را در محضر خداوند پس بدهیم.
نادرالاصلی گفت: به همکاران خود ایمان داریم، اما از باب وظیفه عرض میکنم که قبل از اینکه از ما حساب کشی شود خود باید نسبت به عملکردمان پاسخگو باشیم.
رئیس کمیسیون آب و مناطق کم برخوردار شورای شهر اصفهان با بیان اینکه رسیدگی به مناطق محروم از جمله سیاستهای شورای شهر است که باید در بودجه به آن توجه ویژه شود، افزود: این توجه، باید در مجموعه عملکرد ما تأثیر خود را نشان بدهد.
وی با اشاره به طرح شهر الکترونیک گفت: حداکثر تا پایان خرداد ۱۴۰۱ باید نسبت به عملیاتی شدن این طرح اقدام شود تا مردم بهصورت مستقیم و بدون واسطه با بخشهای مختلف مدیریت شهری ارتباط برقرار کنند.
نادرالاصلی خاطرنشان کرد: سه ماه قبل اعلام کردیم که تبلیغات شهری باید بهصورت مردمی اداره شود. در این راستا اقداماتی انجام شده، اما کفایت نکرده است. ضمن اینکه انتظار داشتیم جشنهای دهه فجر در درون کوچهها و محلات برگزار شود که شاهد آن نبودیم.
همکاری مدیریت شهری و اوقاف برای حفظ آثار تاریخی
مصطفی نباتینژاد، رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر اصفهان نیز در خصوص اهمیت پرداختن به حوزه گردشگری و تخصیص اعتبارات به این حوزه در بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: یکی از سیاستهای کلان شهرداری و شورای شهر اصفهان در این دوره اهتمام به رویکردهای حوزه گردشگری از جهات مختلف است.
وی با بیان اینکه بعد کالبدی یکی از ابعادی است که باید در حوزه گردشگری به آن توجه شود، ادامه داد: در حوزه گردشگری از بعد کالبدی تلاش خواهیم کرد که احیای محورهای گردشگری را داشته باشیم؛ چراکه وقتی محورهای موردنظر احیا شود، بهمرور بافت تاریخی نیز توسط بخشهای مختلف از جمله بخش خصوصی و خود مالکان احیا و مرمت خواهد شد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر اصفهان خاطرنشان کرد: توجه به حوزه گردشگری بهتدریج سبب ایجاد رغبت برای بخش خصوصی میشود و قطعاً در حوزه گردشگری بیشتر سرمایهگذاری میکنند، افرادی که مالک هستند، نیز به احیای خانهها، آثار و ابنیه تاریخی میپردازند.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای مرمت آثار تاریخی که تحت تملک شهرداری اصفهان است، تصریح کرد: بخشی از مرمت آثار تاریخی تحت تملک شهرداری نیز در حوزه گردشگری جزو اعتبارات است، چون میراث و دارایی محسوب میشود که در حال حاضر مالک آن شهرداری است و تعداد این آثار تاریخی نیز قابل توجه خواهد بود.
نباتینژاد با بیان اینکه یکی یا دو تا ملک ارزشمند نیز در داراییهای شهرداری وجود دارد که جز آثار تاریخی و مذهبی و به آن بیتوجهی شده است، اضافه کرد: هر روز اتفاقاتی برای این املاک تاریخی و مذهبی شهرداری رقم میخورد و بیتوجهی به این آثار ارزشمند زمینهساز از دست رفتن این املاک خواهد شد.
توجه مدیریت شهری به حفظ و نگهداری آثار تاریخی
وی بر لزوم توجه مدیریت شهری به حفظ و نگهداری آثار تاریخی در راستای توجه به حوزه گردشگری، تأکید کرد و افزود: مسئولیت حفظ، نگهداری و احیای برخی آثار تاریخی که تحت تملک شهرداری است، به عهده مدیریت شهری گذاشته شده است، یعنی مدیران شهری با تعریف مسئولیت تاریخی و اجتماعی برای خود در تلاش هستند تا بهطور ویژهای به حوزه گردشگری بپردازند.
این عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری و مباحث مربوط به آن مطالبهگری، پیگیری و تسهیلگری از طرف شورای شهر اصفهان انجام خواهد شد، گفت: قرار بر این شده که در برخی از تهاترها مدیریت شهری و اوقاف به یکدیگر کمک کنند تا این آثار تاریخی و مذهبی از جمله امامزاده اسماعیل و درب امام مرمت و حفظ شود.
به گزارش مجله خبری آبادی 118 و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای شهر اصفهان، وی با تأکید بر اینکه در بعد گردشگری مرجع اصلی نظارت و مجوز برای مالکان بخش خصوصی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است، تصریح کرد: بودجه خوبی برای ایجاد مراکز جذاب و سرگرمی و توسعه آن و تسهیلاتی نیز برای حضور بخش خصوصی در نظر گرفته شده است، در این زمینه موقعیتهایی در حوزه شرق اصفهان و در بخش ناژوان و پارک قائمیه مورد توجه قرار دارد و ارزش افزودهای نیز در حوزه مراکز جذاب خواهیم داشت.
نباتینژاد با اشاره به بعد نرمافزاری در حوزه گردشگری، اضافه کرد: در ابعاد نرمافزاری نیز بودجههای رویدادی وجود دارد و پیشنهاد این است که فضا بیشتر به سمت برگزاری رویدادها، اطلاعرسانی و آموزش شهروندان در حوزه فرهنگ مهمانپذیری و برگزاری رویدادهایی که برای گردشگران داخلی و خارجی جذاب باشد، برود تا شاهد نتایج کارآمدی در این زمینه باشیم.
انتهای پیام