گردشگری و سفر

برگزاری جشنواره‌ها موجب صیانت از آداب و رسوم می‌شود

مجله خبری آبادی 118/آذربایجان غربی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: آداب و رسوم و داشته‌های تاریخی، فرهنگی و هویتی با برگزاری جشنواره‌ها صیانت خواهند شد. 

مرتضی صفری امروز، ۲۹ مهرماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه غذاهای سنتی و محلی که در ارومیه برگزار شد، افزود: دوره بعدی جشنواره غذاهای سنتی و محلی با حضور ۳۱ استان کشور و تیم‌های بیشتری از کشورهای همسایه برگزار خواهد شد. 

وی ادامه داد: نیاز امروز جامعه برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌هایی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی است. 

صفری با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان اظهار کرد: با پروژه‌های در دست اجرا و رویدادهای گردشگری پیش رو، جهش بزرگی را در گردشگری استان شاهد خواهیم بود.  

وی تصریح کرد: در شهریور ماه امسال ظرفیت هتلهای استان پر بود و آذربایجان‌غربی رتبه ۶ را در بین استان‌های پر مسافر کسب کرد. 

غلامحسین عماری، فرماندار ارومیه با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان گفت:آذربایجان‌غربی تنها استانی است که با ۳ کشور همسایه است و از چالدران تا تکاب دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای است که باید معرفی شوند.

رضا حیدری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم با اشاره به حضور مهمانان از استان‌های مختلف و دو کشور ترکیه و آذربایجان در سومین جشنواره غذاهای سنتی و محلی گفت: علاوه بر برپایی نمایشگاه، غذاهای مختلف ایرانی و خارجی در این جشنواره که از ۲۵ مهر آغاز شده بود آموزش داده شد و امروز نیز در اختتامیه این جشنواره، از نفرات برتر تجلیل خواهد شد. 

وی ادامه داد: تاکنون۲۰ نوع غذای استان ثبت ملی شده و امکان ثبت غذاهای بیشتری نیز با توجه به تنوع غذایی بالایی که استان دارد، وجود دارد. 

حیدری، توجه به رونق گردشگری در استان را از اولویت‌های اداره کل دانست و گفت: جذب گردشگر و معرفی ظرفیت‌های مختلف استان جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی استان قرار دارد. 

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023