گردشگری و سفر

برگزاری نمایشگاه گردشگری تهران، بارقه‌ای از امید در صنعت گردشگری ایجاد می‌کند

مجله خبری آبادی 118/خراسان رضوی رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران با اشاره به موضوعات و اهداف نمایشگاه گردشگری تهران گفت: نمایشگاه گردشگری تهران، بارقه امیدی است که در راستای بازپویایی و بازبینی شرایط پساکرونا برنامه‌ریزی می‌شود.

فرید جواهرزاده در گفت‌وگو با مجله خبری آبادی 118 درخصوص برگزاری نمایشگاه گردشگری تهران اظهار کرد: به اعتقاد من نمایشگاه گردشگری آیینه تمام‌نمای صنعت گردشگری در شرایط حال حاضر کشور است. به این معنی که پویایی نمایشگاه، نشان‌دهنده پویایی و شایستگی صنعت گردشگری است و وجود هرگونه مشکل بیانگر وضعیت این صنعت در کشور است.

وی ادامه داد: از این رو در حال حاضر نباید انتظار برگزاری نمایشگاهی بسیار فعال و بی‌عیب و نقص در حوزه گردشگری را داشته باشیم، زیرا امروزه اغلب نمایشگاه‌های گردشگری در دنیا تعطیل شدند یا تنها با درصد کمی از توانایی برگزار شده و به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اضافه کرد: به عنوان مثال چندی پیش نمایشگاه فیتور، یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های گردشگری دنیا در اسپانیا برگزار شد، با توجه به اطلاعاتی که حاضران در این نمایشگاه ارائه دادند و فیلم‌ها و تصاویر این نمایشگاه در فضای مجازی، تفاوت کمی و کیفی برگزاری این نمایشگاه در مقایسه با سال‌های گذشته بسیار مشهود و واضح به نظر می‌رسد.

جواهرزاده با اشاره به این که نمایشگاه گردشگری تهران از نظر کیفیت و کمیت بسیار کوچکتر و خلاصه‌تر برگزار شده است، عنوان کرد: برخی از نمایشگاه‌های بزرگ گردشگری مانند آی‌تی‌بی (ITB) برلین نیز در سال جاری لغو شده است. از این رو می‌توان دریافت کرد که نمایشگاه‌های گردشگری همچنان تحت تأثیر پاندمی کرونا قرار دارند و به جایگاه شایسته خود بازنگشته‌اند.

وی بیان کرد: از این رو می‌توان پیش‌بینی کرد که در چنین شرایطی نمایشگاه گردشگری تهران نیز پس از شیوع ویروس کرونا عملا نسبت به سال‌های گذشته کوچکتر و محدودتر خواهد بود؛ این درحالی است که برگزاری نمایشگاه از دو بعد دیگر قابل تحسین خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اضافه کرد: به این معنی که این نمایشگاه نشان می‌دهد فضا و صنعت گردشگری خاموش نبوده و تمام فعالان گردشگری تلاش می‌کنند فرصتی را ایجاد کرده تا در کنار یکدیگر قرار گیرند. دومین نکته مثبت این نمایشگاه، بارقه امیدی است که در راستای بازپویایی و بازبینی شرایط پساکرونا به وجود می‌آید؛ چراکه با کمک اصحاب و فعالان گردشگری در بخش دولتی و خصوصی شرایطی ایجاد خواهد شد تا برای ابعاد مختلف گردشگری برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود.

جواهرزاده افزود: بر اساس بخشی از مصاحبه دکتر شال‌بافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در روزهای گذشته، تخصصی شدن نمایشگاه مورد تأکید قرار گرفته و شرایط نمایشگاه شرح داده شده است.

وی در خصوص موضوعات و اهداف این نمایشگاه گفت: بر این اساس در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای حوزه دفاتر، اپراتورها، طراحی تورهای گردشگری به نمایش گذاشته می‌شود. همچنین فضاهای آموزشی و پژوهشی گردشگری در قالب سخنرانی‌ها یا نشست‌های تخصصی قطعا اجرا خواهد شد که در نمایشگاه پیشین نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار بوده است.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اضافه کرد: تجهیزات هتل‌داری، آخرین دستاوردهای نوآوری و خلاقیت و جایگاه استارتاپ‌ها و مراکز نوآوری در حوزه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین موضوعات، از جایگاه ویژه‌ای در نمایشگاه برخوردار هستند.

جواهرزاده عنوان کرد: برگزاری نمایشگاه‌هایی از جمله نمایشگاه گردشگری تهرانی فرصتی را به وجود خواهد آورد تا مراکز نوآفرینی و کارآفرینی در کنار یکدیگر قرار گرفته و آخرین دستاوردها، ایده‌ها و روش‌های خود با اهل فن را به اشتراک بگذارند.

گفتنی است که پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران از امروز ۹ بهمن کار خود را آغاز می‌کند و تا ۱۲ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان تهران ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023