تنها ۱۲ درصد کسبوکارهای نوآورانه به زنان اختصاص دارد/ افزایش این رقم به ۳۰ درصد تا پایان دولت چهاردهم
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در ایران، چالشهایی چون محرومیتهای اقتصادی و تحریمها وضعیت زنان و کسبوکارها را تحت تأثیر قرار داده است گفت: در حال حاضر، تنها ۱۲ درصد از کسبوکارهای نوآورانه کشور به زنان اختصاص دارد؛ تلاش داریم این رقم را تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰ درصد افزایش دهیم.
به گزارش مجله خبری آبادی 118، زهرا بهروز آذر، با حضور در همایش ملی “زنان و توسعه پایدار” که به منظور بررسی موضوعات مرتبط با نقش زنان در توسعه پایدار، چالشهای اقتصادی و اجتماعی، و تأثیر قوانین و زیرساختها بر مشارکت زنان در حوزههای تولید و کارآفرینی برگزار شد، به چالشهای جهانی از جمله تغییرات فناوری، تغییرات اقلیمی، مهاجرت، و شهرنشینی اشاره کرد و تأکید کرد که در ایران، چالشهایی چون محرومیتهای اقتصادی و تحریمها وضعیت زنان و کسبوکارها را تحت تأثیر قرار داده است.
وی گفت: برای عبور از این چالشها، نیازمند راهکارهای نوآورانه مبتنی بر عدالت، شفافیت، و بهرهگیری از همه ظرفیتها، بهویژه زنان، هستیم.
او با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصههای کارآفرینی و دانشگاهی، خواستار تغییر مدلهای کسبوکار به سمت رویکردهایی شد که ارزشهای اجتماعی و محیطزیستی را از ابتدا در نظر بگیرند.
بهروز آذر افزود: زنان، به دلیل اخلاق مراقبتی و روحیه مادرانه، بهتر میتوانند در حفظ محیطزیست و مسائل اجتماعی نقشآفرینی کنند و الگوی موفقی برای کسبوکارهای پایدار باشند.
معاون رئیسجمهور همچنین بر لزوم افزایش مشارکت زنان در استارتاپها تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، تنها ۱۲ درصد از کسبوکارهای نوآورانه به زنان اختصاص دارد. تلاش داریم این رقم را تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰ درصد افزایش دهیم.
او در پایان اعلام کرد که دولت برای حمایت از زنان کارآفرین، در جهت رفع موانع فرهنگی و ساختاری، انعقاد تفاهمنامههای همکاری، و تأمین تسهیلات مالی و فضاهای مناسب تلاش خواهد کرد و از زنان کارآفرین خواست تجارب موفق خود را به اشتراک بگذارند تا الگوهای الهامبخش برای دیگران فراهم شود.
انتهای پیام