توضیح زاکانی درباره چرایی پرداخت ودیعه به مدیران شهرداری/ پایش ایمنی ۱۶ هزار ساختمان در تهران
شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانهها به مدیران شهرداری که در دورههای پیشین صورت میگرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.
به گزارش مجله خبری آبادی 118، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بینالمللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمانها و مجموعههای مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دورههای قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران میدادند و این اتفاق مصداق کامل بیعدالتی بود.
وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران میآیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمینها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم. آنان نیز قسطهای این وام را پرداخت میکنند.
شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانهها به مدیران شهرداری که در دورههای پیشین صورت میگرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بیانصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.
وی درباره میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیبهای زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانههای تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.
وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزشهای عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزشهای تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.
شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گامهای رو به جلویی طی ماههای گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.
براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروهها با هماهنگی کامل بین دستگاههای مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.
انتهای پیام