گردشگری و سفر

ثبت ۵۰۹ هزار بازدید از جاذبه‌های گلستان/ طبیعت استان اولویت گردشگران

مجله خبری آبادی 118/گلستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان از ثبت بیش از ۵۰۹ هزار بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی نگارستان ایران در ۱۲ روز گذشته خبر داد و گفت: قطعاً این آمار در تعطیلات عید سعید نوروز رشد قابل توجهی خواهد داشت.

محمدجواد ساوری عصر امروز یکشنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۱۶ اسفند ماه سال جاری تا پایان روز گذشته بالغ بر ۵۰۹ هزار و ۲۲۷ بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی نگارستان ایران به عمل آمد، اظهار کرد: تعداد ۳۳۲ هزار و ۵۰۴ مورد از این بازدیدها از جاذبه‌های طبیعی استان بوده است.

وی با تأکید بر اینکه استان گلستان به عنوان یک استان شمالی در کنار استان‌های مازندران و گیلان نقش بسیار مهمی را در رونق صنعت توریست کشور دارد، ادامه داد: ۱۴ شهرستان استان به نام‌های آزادشهر، آق‌قلا، گرگان، گنبدکاووس، بندرترکمن، گمیشان، رامیان، کردکوی، بندرگز، علی‌آبادکتول، گالیکش، کلاله، مراوه تپه و مینودشت هر کدام دارای جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی هستند که می‌توانند در جذب گردشگر نقش بسزایی را ایفا کنند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان با اعلام اینکه در مدت زمان ۱۲ روزه پایانی زمستان بالغ بر ۶۰ هزار و ۷۶۱ بازدید از زیرساخت‌های گردشگری استان در شهرستان‌های چهارده‌گانه به ثبت رسید، افزود: ۵۹ هزار و ۱۹ نفر نیز با حضور در اماکن تاریخی استان از بناهای موجود بازدید کردند.

ساوری تعداد بازدیدها از اماکن تفریحی استان را ۱۵ هزار و ۴۵۴ مورد برشمرد و خاطرنشان کرد: مراکز صنایع‌دستی استان از دیگر اماکنی بودند که مورد توجه گردشگران قرار گرفتند و رقم هفت هزار و ۱۸۶ بازدید نیز مبین این توجه بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با تأکید بر اینکه در مدت مذکور ۳۱ هزار و ۸۵۴ نفر از اماکن مذهبی گلستان بازدید کردند، اضافه کرد: سهم موزه‌های استان از بازدیدهای مسافران نوروزی نیز ۲ هزار و ۲۷۹ بازدید بود که پیش بینی می‌شود این رقم در ایام نوروز رشد قابل توجهی داشته باشد.

گفتنی است، استان گلستان به رنگین کمان اقوام مشهور بوده و علاوه بر ۱۴ شهرستان، ۲۷ بخش، ۳۳ شهر، ۶۰ دهستان و هزار و ۴۹ آبادی دارد که اقوام مختلف ترکمن ها، فارسی زبانان، سیستانی‌ها، بلوچ‌ها، ترک‌ها (آذربایجانی و قزلباش)، مازندرانی و قزاق‌ها در آن زندگی می‌کنند.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023