زنان متخصص و دغدغهمند ترجمان الگوی سوم زن مسلمان هستند
مجله خبری آبادی 118/خراسان رضوی دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی گفت: در تجسم الگوی سوم زن، دچار لکنت میشویم یا زنانی را معرفی میکنیم که سیاستزده هستند و کمتر از بانوانی که تخصص و دانش دارند و دغدغهمند هستند، نام برده میشود؛ این زن تراز انقلاب اسلامی و ترجمان الگوی سوم زن مسلمان است.
سکینه سادات پاد امروز ۱۷ اسفندماه، در مراسم شروع فعالیت محاکم اطفال نوجوانان و دادسرای ویژه نوجوانان در قالب مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی که در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: متولی شوق زندگی، این امر زیبا و چندوجهی، یک زن است. همیشه در مورد الگوی سوم زن مسلمان صحبت میکنیم و مقام معظم رهبری نیز در خصوص آن فرمایشاتی دارند.
وی افزود: با وجود این صحبتها معمولا در اینکه تجسم این الگوی سوم چیست، دچار لکنت میشویم یا زنانی را معرفی میکنیم که سیاستزده هستند و به واسطه مردان سیاسی به جاهایی میرسند و از آنها نام میبریم و کمتر از بانوانی که تخصص و دانش دارند و دغدغهمند هستند، نام برده میشود. این زن تراز انقلاب اسلامی و ترجمان الگوی سوم زن مسلمان است.
پاد با بیان اینکه شوق زندگی میتواند بسیاری از معضلات و مسائل ما را حتی با جامعه جهانی حل کند، عنوان کرد: ما ماده ۸۲ قانون مجازات اسلامی را داریم اما به طور واقعی نهادسازی نکردیم. سرپرست مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی مشهد و دادگستری استان به طور بومی الگویی را ارایه دادند و نهادسازی کردند. از مسئولان استانی و استاندار به عنوان نماینده عالی دولت میخواهیم که پای کار سرپرست مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی بیایند.
دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی ادامه داد: این اقدام عملی از مشهد شروع شده و برند آن باید به نام مشهد ثبت شود. با زحمات زیادی شوق زندگی، شوق زندگی شد و زندگی در بچهها جریان پیدا کرد. به نوعی ما حتی عدالت ترمیمی در حوزه کودک را به شکل عملی ایجاد کردیم.
وی اضافه کرد: ما عضو کنوانسیون حقوق کودک هستیم و قوانین حوزه کودک و نوجوان خودمان از کنوانسیون حقوق کودک مترقیتر است. در مواردی که ما باید پاسخ دهیم، میتوانیم این کار را با توجه به قوانین و نظام قضایی خود مستند به شوق زندگی پاسخ داده و بسیاری از مسائل خود را حل کنیم.
پاد بیان کرد: ما در شوق زندگی قدمهای عملی برداشتیم، هم به کودک مسئولیتپذیری یاد میدهند و هم وی را آماده ورود به اجتماع میکنند. خلأهای تربیتی که این کودک نتوانسته به طور طبیعی مانند یک کودک دریافت کرده و رشد کند، مانند یک خانواده پرمهر در شوق زندگی اجرا میشود.
دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی خاطرنشان کرد: این ابتکارات، جنس مدیریت مادرانه دارد و این نگاه مادرانه و مدیریتی باید توسعه پیدا کند که میتواند برگ زرینی در دستگاه قضایی و افتخار بزرگی برای دادگستری خراسان رضوی باشد. باید به زنان توانمند، ارزشمند و باتجربه خود بیشتر اعتماد و توجه کنیم و کارهای بزرگ را به آنها بسپاریم.
انتهای پیام