زیباییهای بی شمار کرمانشاه باید معرفی شود/ لزوم معرفی ۸۰ نوع غذای کرمانشاهی
مجله خبری آبادی 118/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم معرفی هر چه بهتر کرمانشاه، گفت: زیبایی های بی شمار کرمانشاه باید معرفی شود.
بهمن امیری مقدم در آیین پلاک کوبی “کرمانشاه جهانشهر خلاق خوراک” که با حضور دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، با بیان اینکه کرمانشاه تاکنون به اندازه ظرفیت هایش خوب معرفی نشده، اظهار کرد: علیرغم اینکه مقام معظم رهبری کرمانشاه را به زیبایی معرفی کرده اند، اما ما کرمانشاهی ها در درون خودمان به خوبی شهرمان را معرفی نکرده ایم.
وی ادامه داد: کرمانشاه را باید با زیبایی ها و تاریخ کهن آن به خوبی معرفی و قدمت چند هزار ساله و ۴۲۰۰ اثر تاریخی آن را به دنیا بشناسانیم.
استاندار کرمانشاه، به مقاومت، وحدت و برادری مردم کرمانشاه اشاره کرد و افزود: با وجود این همه ظرفیت، پتانسیل و خوبی چرا باید شهرمان را بد معرفی کنیم، درحالی که باید زیبایی ها، تاریخ و مهد تمدن بودن آن را نشان دهیم.
وی به مقاومت مردم کرمانشاه در زمان جنگ تحمیلی نیز گریزی زد و گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس مردم این استان فرزندانشان را به جبهه ها فرستادند و خودشان هم زیر بمباران دشمن پایداری کردند، پس چرا باید آن را بد معرفی کنیم.
امیری مقدم به قرار گرفتن کرمانشاه در لیست شهرهای خلاق خوراک دنیا هم اشاره ای داشت و عنوان کرد: یکی از زیبایی های کرمانشاه که باید آن را معرفی کنیم، همین بحث تنوع غذایی آن است که در کنار دیگر زیبایی های بی شمار آن باید شناخته شود.
وی خاطرنشان کرد: ما در کرمانشاه ۸۰ نوع خوراک و نان و شیرینی داریم که می تواند برای هر گردشگری که وارد کرمانشاه می شود مورد توجه قرار گیرد و از طرفی زمینه کار و اشتغال را هم برایمان فراهم کند.
استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه همه صنوف مرتبط باید برای زنده نگه داشتن این افتخار پای کار باشند، گفت: باید زمینه ای فراهم کنیم تا هر گردشگری که وارد کرمانشاه می شود خورشت خلال و دنده کباب کرمانشاهی را بشناسد.
وی اضافه کرد: ما در کرمانشاه علاوه بر تنوع غذایی و تعدد آثار تاریخی، ظرفیت های دیگری نیز همچون فرهنگ و آداب و رسوم غنی را داریم که باید معرفی شود و فقط نام زیبا از کرمانشاه بماند.
در این مراسم از حافظ ناظری هنرمند کرمانشاهی تجلیل شد.
انتهای پیام