سوءاستفاده از شکاف عمیق بین نظارت و اجرا در حوزه گردشگری
مجله خبری آبادی 118/خوزستان یک راهنمای گردشگری میگوید: استان خوزستان که از پتانسیل بالای گردشگری و جذب گردشگر برخوردار است گاهی ارایهدهندگان خدمات در این حوزه از شکاف عمیق بین نظارت و اجرا نهایت سوءاستفاده را کرده و گردشگران را با دغدغه به ویژه در زمینه هزینههای خدمات مواجه میکنند.
کاوه انصاری در گفتوگو با مجله خبری آبادی 118 با بیان اینکه در گردشگری خوزستان بین نظارت و اجرا فاصله زیادی وجود دارد گفت: نمونه بارز آن را میتوان به نرخهای عجیب و غریب و خارج از انصاف مطرح شده توسط برخی قایقداران مسیرهای آبی خوزستان اشاره کرد که بدون هیچ گونه نظارتی مبالغ زیادی را از متقاضیان استفاده از گردشگری آبی مطالبه میکنند.
وی افزود: در حالی که با ساماندهی امور مربوطه در این حوزه و نیز بهرهبرداری از توان بخش خصوصی در ایجاد و راهاندازی خدمات گردشگری آبی در مناطق مستعد از جمله دریاچه عظیم و زیبای سد کارون سه در ۲۸ کیلومتری شهرستان ایذه میتوان یک بازی بردـبرد را در حوزه گردشگری در استان خوزستان رقم زد.
او تصریح کرد: شواهد امر نشان میدهد که استراتژیها و نظارتها در حوزه سفرهای داخلی شاید تنها بر روی کاغذ وجود دارد و در اماکن و جاذبههای گردشگری ضعفهای ریز و درشت در این زمینه وجود دارد.
انصاری گفت: همان گونه که همگان میدانیم برای داشتن جامعهای سالم و پویا عوامل زیادی باید در نظر گرفته شود تا نسلها یکی پس از دیگری سالمتر و غبراقتر و با خیالی آسوده و روحیهای آرام مسیر رشد و ترقی را در بسترهای طراحی شده برای یک زندگی طبیعی طی کنند.
وی ادامه داد: از گذشته تا به امروز سفر و مسافرت به عنوان یکی از الزامات زندگی و در قالب غذای روح، جزو جدانشدنی زندگی بشر بر روی این کره خاکی بوده و امروزه با گذر زمان و ورود به دنیای پرهیاهو و پرتنش کنونی این مهم بیش از پیش اهمیت خود را نشان میدهد.
او خاطرنشان کرد: حوزه سفر و گردشگری به عنوان یکی از کلیدیترین ارکان ایجاد شادی و نشاط در جامعه در کنار دیگر فاکتورهای انگیزهدهنده و امیدبخش از اهمیت زیادی برخوردار است که متاسفانه در کشور ما معنا و جایگاه واقعی خود را از دست داده و بیشتر به عنوان کالایی تجملی در نظر گرفته میشود.
این راهنمای گردشگری افزود: تجزیه و تحلیل این موضوع بحثی طولانی و تخصصی است که سفر انواع مختلفی داشته و الزاما یک کالای تجملی نیست اما با نگاهی ساده میتوان دریافت هر ۲ رکن این مهم یعنی دولت و ملت هنوز به شکل صحیح و اصولی به اهمیت این جنبه از زندگی پی نبردهاند.
وی یادآوری کرد: با فشارهای اقتصادی موجود و سختتر شدن شرایط زندگی شاید دیگر سفر به نقاط مختلف دنیا که علاوه بر آشنایی با فرهنگهای مختلف ملل و سیری در دنیای بیحدومرز جاذبههای شگفتانگیز به پختهتر شدن افراد نیز کمک شایان توجهی میکند در این مقطع زمانی دور از انتظار باشد. بنابراین منطقیتر است نگاهها را معطوف به سفرهای داخلی و استفاده بهینه از پتانسیلهای گردشگری بومی کرد.
انصاری عنوان کرد: گلایهمندی که از مسؤولان صنعت گردشگری و متولیان این امر میتوان داشت این است که تا چه اندازه به این بخش مهم توجه و اهتمام ویژه داشتهاند؟
انتهای پیام