ظرفیت مغفول مانده گردشگری ورزشی در سیستان و بلوچستان احیا میشود
مجله خبری آبادی 118/سیستان و بلوچستان سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت ویژه و مغفول مانده گردشگری ورزشی در استان با افزایش تعامل و همکاری با اداره کل ورزش و جوانان احیا میشود.
به گزارش مجله خبری آبادی 118- مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان شامگاه جمعه به همراه معاونین با حضور در اداره کل میراثفرهنگی استان، با سرپرست این اداره دیدار و پیرامون تعاملات و همکاری های فی مابین گفتگو کرد.
در آغاز این دیدار عباس شیبک، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و تبریک صمیمانه به جهت انتصاب سرپرست جدید اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان، طی سخنانی، خواستار تعامل و حمایت از اجرای برنامه ها و مسابقات ورزشی و استفاده از ظرفیت موزهها پیرامون معرفی ورزشکاران مدالآور شد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان در این دیدار با اشاره به ظرفیت بی نظیر توسعه گردشگری ورزشی در استان با توجه به پتانسیل و بوم این خطه، اظهار کرد: تاثیر برنامه های ورزشی بر گردشگری غیر قابل انکار است و برگزاری رویدادهای ورزشی زمینه را برای حضور گردشگران فراهم می کند.
طهرانی مقدم با اشاره به شرایط ویژه استان از حیث آب و هوای چهارفصل، اقلیم و طبیعت بکر منطقه اظهار کرد:می توانیم زمینه معرفی استان را با برنامه های ورزشی فراهم کنیم از اینرو اداره کل ورزش و جوانان سهم بزرگی در دنیای گردشگری دارد که با هدف تحقق این مهم ارتباط تنگاتنگی با آن اداره کل خواهیم داشت تا ظرفیت ویژه و مغفول مانده گردشگری ورزشی در استان را با افزایش تعامل و همکاری دو جانبه احیا کنیم.
این مقام مسئول افزود: دو اداره کل ورزش و جوانان و میراث فرهنگی می توانند نقش ویژه ای را در حوزه گردشگری ورزشی ایفا کنند.
طهرانی مقدم در بخش دیگری از سمن ها به عنوان یک سرمایه یاد کرد و گفت: باید از ظرفیت سمن ها برای توسعه گردشگری پایدار و اصالت بخشی به صنایع دستی و حفاظت از میراثفرهنگی استفاده کنیم.
طهرانی مقدم در پایان از اعلام آمادگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان مبنی بر در اختیار قراردادن ظرفیت ها و تاسیسات گردشگری برای برگزاری رویدادهای ورزشی در استان اشاره کرد و افزود: تحقق این مهم زمینهساز تبلیغات و معرفی و شناسایی ظرفیتهای گردشگری و به دنبال آن رونق در سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را خواهد شد.
انتهای پیام