محدودیت صادرات و تاثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی
![محدودیت صادرات و تاثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی 1 d985d8add8afd988d8afdb8cd8aa d8b5d8a7d8afd8b1d8a7d8aa d988 d8aad8a7d8abdb8cd8b1 d8a2d986 d8a8d8b1 d8b1d986daaf d988 d8a8d988db8c d8ba 65a80227af5eb](/wp-content/uploads/2024/01/d985d8add8afd988d8afdb8cd8aa-d8b5d8a7d8afd8b1d8a7d8aa-d988-d8aad8a7d8abdb8cd8b1-d8a2d986-d8a8d8b1-d8b1d986daaf-d988-d8a8d988db8c-d8ba_65a80227af5eb.jpeg)
یک بشقاب پلومرغ سنگاپوری که از محبوبترین وعدههای غذایی سنگاپور است پس از اقدام مالزی برای محدود کردن صادرات، گرانتر خواهد شد.
به گزارش مجله خبری آبادی 118، این غذای مرسوم، تقریبا در همه غذاخوریهای سنگاپور، یافت میشود و شامل مرغ آبپز، برنج و سس فلفل با طعم سیر است. اقدام مالزی برای توقف صادرات مرغ از ژوئن، به غذاخوریهای این شهر که یک سوم مرغ خود را از همسایه خود تامین میکند، آسیب خواهد زد.
لی جو یه، اقتصاددان در گروه بانکی سرمایهگذاری مای بانک گفت که ممنوعیت صادرات، احتمالا قیمت مرغ، پرمصرفترین گوشت سنگاپور را که در آوریل ۵.۷ درصد افزایش یافت، بیشتر خواهد کرد. او گفت که تورم موادغذایی بین ۴ تا ۶ درصد افزایش خواهد داشت، در حالی که میانگین افزایش ۱.۵ درصدی طی ۵ سال گذشته بوده است.
بر اساس رویترز، سلنا لینگ، رئیس تحقیقات و استراتژی خزانهداری در OCBC گفت: در حالی که غذا ۲۱ درصد از سبد قیمت مصرفکننده سنگاپور و گوشت تنها ۰.۱ درصد را تشکیل می دهد، تاثیر این اقدام مالزی قابلتوجه است.
به گفته آژانس غذای سنگاپور، تقریبا تمام جوجهها از مالزی، زنده وارد و سپس ذبح و منجمد میشوند. ممکن است اختلالات موقتی در عرضه مرغ تازه وجود داشته باشد اما مرغ منجمد همچنان در دسترس است. این به مصرف کنندگان توصیه میکند که نسبت به تغییر احتیاط و فقط آنچه را که نیاز دارند خریداری کنند.
انتهای پیام