گردشگری و سفر

چشمه آب گرم سرپل‌ذهاب؛ جاذبه‌ای درمانگر، اما بدون زیرساخت

مجله خبری آبادی 118/کرمانشاه رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: اگر زیرساخت های گردشگری در حاشیه چشمه آب گرم این شهرستان ایجاد شود، گردشگران زیادی را به سمت خود جذب خواهد کرد.

مظفر غلامی در گفت و گو با مجله خبری آبادی 118، با اشاره به اهمیت چشمه آب گرم سرپل‌ذهاب، اظهار کرد: این چشمه به عنوان پاتوق تابستانی مردم منطقه، در فصل تابستان بسیار خنک و در فصل زمستان گرم است.

وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت گردشگری این چشمه، دبی بالای آب آن و تأمین آب شرب سه شهرستان سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و بخشی از گیلانغرب، اواخر سال گذشته به ثبت ملی رسید.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان سرپلذهاب خاطرنشان کرد: خاصیت درمانی چشمه آب گرم برای درمان بیماری های مفصلی باعث شده تا هرساله میزبان گردشگران زیادی از مناطق دور و نزدیک باشد.

وی با بیان اینکه چشمه آب گرم سرپل‌ذهاب ظرفیت های زیادی برای جذب گردشگران از نقاط مختلف کشور دارد، گفت: در حال حاضر سرچشمه اصلی این سراب در مالکیت امور آب استان قرار دارد تا آب شرب سه شهرستان همجوار را از طریق این چشمه تامین کند.

غلامی با بیان اینکه بخشی از چشمه نیز در مالکیت آموزش و پرورش و بخشی نیز در مالکیت بخش خصوصی قرار دارد، افزود: از آنجایی که میراث فرهنگی هیچ مالکیتی در این چشمه  ندارد، بنابراین تاکنون نتوانسته ایم زیرساخت های گردشگری را در اطراف آن احداث کنیم.

وی اضافه کرد: رایزنی‌هایی را با مالک بخش خصوصی آن داشته ایم و درخواست کرده ایم تا با ایجاد طرح های گردشگری، این منطقه را به یک قطب گردشگری در شهرستان تبدیل کند.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان سرپلذهاب با بیان اینکه پیشنهادات مطرح شده با استقبال مالک بخش خصوصی مواجه شده، اظهار کرد: اگر در این حاشیه این سراب طرح های گردشگری احداث شود، شاهد رونق قابل توجه گردشگری در آن خواهیم بود.

چشمه آب گرم سرپل‌ذهاب در روستایی با این نام و در فاصله چهار کیلومتری ضلع جنوب غربی سرپل ذهاب قرار دارد.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023