اجتماعی

کارخانه جدید تولید چادر ایرانی افتتاح می شود/تولید چادر در کشور به ۳۰ میلیون یارد می رسد

مجله خبری آبادی 118/لرستان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه تا پایان دولت یک کارخانه جدید تولید چادر ایرانی راه‌اندازی خواهد شد، افزود: همچنین فاز سوم کارخانه تولید چادر شهرکرد راه‌اندازی خواهد شد که با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ظرفیت تولید چادر در کشور به ۳۰ میلیون یارد در سال می‌رسد.

سیدمجید امامی روز پنج‌شنبه در نشست با اعضای کارگروه عفاف و حجاب لرستان و جمعی از فعالان مد و لباس استان به راه‌اندازی طرح ملی طوبی اشاره کرد و افزود: طرح ملی طوبی برنامه مرجع ملی آموزش و توانمندسازی‌ بانوان برای تبلیغ عالمانه و هنرمندانه حجاب و زیست عفیفانه است.

وی افزود: در این طرح آموزش مربیان در سه سطح آموزش مقدماتی، تکمیلی و تخصصی انجام خواهد شد.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: توانمندسازی کلیه دانش‌آموختگان در قالب راهبری یکساله و نظارت و پشتیبانی محتوایی از اجرای فعالیت‌های تعیین شده برای هر مربی در سطح محله و هم چنین اعطای مدرک معتبر برای پذیرفته‌شدگان آزمون‌های علمی و عملی هر سطح از دیگر موارد این طرح خواهد بود.

وی افزود: با همکاری ادارات کل ارشاد استان‌های سراسر کشور، استانداری‌ها و ادارات رابط حجاب و عفاف ثبت نام دوره‌های طوبی انجام خواهد شد.

امامی با تاکید بر اینکه بهتر است فعالان حجاب و عفاف در ادارات استان و رسانه‌ها در این طرح ثبت‌نام کنند، افزود: این دوره‌ها از سطح یک آغاز می‌شود و فعالانی که در طول سال‌های گذشته اقدامات مناسبی داشته‌اند به عنوان مربی در این طرح معرفی شده و در استان‌های مختلف از ظرفیت‌هایشان در مباحثات استفاده می‌شود.

این مسئول با اشاره به پژوهش‌های مطالعاتی ویژه‌ای که در مرکز رصد فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف انجام شده است، افزود: حوزه مد و لباس مبتنی بر رصد است.

امامی با بیان اینکه آیین‌نامه نظارت بر لباس بازیگری از طریق ساترا، صدا و سیما و سازمان سینمایی به زودی ابلاغ می‌شود، افزود: آیین‌نامه اصول و ضوابط پوشاک اجتماعی بانوان اسفند ۱۴۰۰ ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه اعمال نظارت فیزیکی طبق قانون اصناف در کشور بر عهده اصناف است، افزود: کارگروه مد و لباس استان باید فعال شود و گزارشی از وظیفه اصناف در استان ارائه دهند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه نظارت بر کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با بیش از یک میلیون دنبال کننده شروع شده است، بیان کرد: بیش از ۱۰۷ هزار محتوای خلاف قانون توزیع پوشاک زنانه تا پایان آبان توسط واحدهای ایرانی اصلاح شده است.

وی با تاکید بر فعال شدن واحد نظارتی کارگروه عفاف و حجاب لرستان بیان کرد: واحدهای استانی که تبلیغات مجاز فضای مجازی را رعایت نمی‌کنند شناسایی و معرفی شوند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی با اشاره به اینکه تولید چادر ایرانی در کشور در دو سال گذشته ۱۰ میلیون متر بوده است، بیان کرد: با بهره‌برداری طرح توسعه کارخانه حجاب شهرکرد، میزان تولید چادر مشکی در این کارخانه از ۱۰ به ۱۸ میلیون متر مربع در سال افزایش یافت.

امامی با بیان اینکه تا پایان دولت یک کارخانه جدید تولید چادر ایرانی راه‌اندازی خواهد شد، افزود: همچنین فاز سوم کارخانه تولید چادر شهرکرد راه‌اندازی می‌شود که  با بهره‌برداری از این طرح‌ها ظرفیت تولید چادر در کشور به  ۳۰ میلیون یارد در سال خواهد رسید.

این مسئول با بیان اینکه کاهش تعرفه واردات چادر به ۱۰ درصد را از سیاست‌های حمایتی دولت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تعرفه واردات پارچه ۴۳ درصد است.

وی با بیان اینکه نمایندگی چادر تولید شهرکرد در استان راه‌اندازی خواهد شد افزود: پارچه چادری در لرستان باید با قیمت مناسب عرضه شود.

امامی افزود: طراحان مد و لباسی که کد شیما به تعداد بالا دارند و هم چنین عضو سامانه طراحان باشند و در جشنواره‌های معتبر مقام داشته باشند می‌توانند به عضویت صندوق هنر درآیند.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023