اجتماعی

وقتی «مردم‌سالاری» جدی گرفته می‌شود

مجله خبری آبادی 118/لرستان بنیاد برکت از جمله نهادهای اجرایی کشور است که توانسته در شهرهای کوچک و در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، عمرانی و ساخت مدارس و فضاهای آموزشی خدمت‌رسانی کند.

حُسن فعالیت‌های این بنیاد در لرستان اجرای سریع و بدون وقفه‌ی پروژه‌هاست که باعث ایجاد امید در مناطق محروم و جلب اعتماد مردم می‌شود.

فلسفه‌ وجودی بنیاد برکت، کمک و هم‌یاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه‌ها و واحدهای کسب‌وکار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور، در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» است.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با مشارکت غیرتصدی‌گرایانه و غیرماندگار در راه‌اندازی و توسعه‌ی طرح‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و…، اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور، انجام طرح‌های عمرانی و زیربنایی، مدرسه‌سازی و ارائه‌ی خدمات سلامت، عام‌المنفعه و بیمه‌ای به دنبال تأثیر کلی بر توسعه‌ی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور، افزایش فرصت‌های شغلی، توسعه‌ی کارآفرینی، محرومیت‌زدایی، فقرزدایی و جلوگیری از مهاجرت نیروهای محلی به شهرهای بزرگ است.

سیاست راهبردی مهم بنیاد برکت در اجرای پروژه‌های اقتصادی در مناطق محروم کشور، همواره پرهیز از تصدی‌گری، اجرا و استفاده‌ی کامل از توان سازمان‌های غیردولتی، عام‌المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی کارآفرین و سپردن مسئولیت و مدیریت طرح‌ها به کارآفرینان بومی بوده است. در واقع مشارکت بنیاد برکت صرفاً به‌منظور توانمندسازی اقتصادی و تجمیع سرمایه‌های خُرد در مناطق محروم انجام می‌گیرد.

به گزارش مجله خبری آبادی 118، مجید طائف مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان در خصوص فعالیت‌های این ستاد در استان مسئولیت‌ پذیری در حوزه اجتماعی را مهمترین فعالیت حوزه کاری بنیاد برکت دانست و بیان کرد: ما نمی‌توانیم نسبت به جامعه و اطراف خود بی‌تفاوت باشیم و با کسب اطلاعات و حساسیت نسبت به جامعه خود در  راستای مسائل اجتماعی باید نقش ویژه و برجسته‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بنیاد احسان یک بنیاد اجتماعی و یکی از بنیادهای وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است، اظهار کرد: ویژگی خاصی که  این بنیاد دارد مردمی بودن آن  است.

طائف اضافه کرد: در حال حاضر در سطح استان ۱۰۲۵ گروه مردمی با مجموعه این بنیاد فعالیت دارند که بخشی از آنها به صورت مناسبتی بر اساس شرایط خاصی و مابقی  گروه‌های  فعالی هستند که در حوزه مختلف  پای کار هستند.

این مسئول با اشاره به فعالیت ۶  قرارگاه بنیاد احسان یادآور شد: مساجد که صرفاً کارهای مساجد را انجام می‌دهند، اداره آموزشی، پیشرفت منطقه‌ای که در دو شهرستان نورآباد و چگنی فعالیت می‌کنند، بانوان که صرفاً در حوزه بانوان است،  توسعه روستایی و همچنین  حوزه جمعیت که مربوط به خانواده‌هایی که فرزند سوم به بالا دارند و سه قلوهایی که مورد حمایت قرار می‌گیرند از عمده فعالیت‌های این قرارگاه‌ها است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان خاطرنشان کرد: قرارگاهی که به تازگی به ما ملحق شده سلامت است که در حوزه درمان فعالیت می‌کند.

این مسئول با اشاره به برگزاری ۱۲ رزمایش در سال گذشته افزود: ۳ رزمایش در راستای تامین معیشت با ۴۶ هزار بسته معیشتی، بسته‌های  لوازم تحریر و ۱۳۹ هزار و ‌۴۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شد.

طائف با اشاره به برگزاری ۲ رزمایش خاص در آموزش و پرورش گفت: یکی از این رزمایش‌ها “راه ابریشم” بود که از  آمادگی کنکور در رشته‌های تجربی و ریاضی با سهمیه هزار نفری و برای هر نفر ۱۰ میلیون تومان اختصاص یافت و شامل کلاس‌های مشاوره ، تست زنی و… بود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان ادامه داد: “درس بازی” از دیگر رزمایش‌های ستاد بود که با  سهمیه ۱۰۰ نفری، خاص دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و ارزش ریالی  آن ۱۰۰ میلیون تومان برای جامعه هدف تعریف شد.

وی با اشاره به “پویش غدیر” در روز عید غدیر با مشارکت هیأت‌های مذهبی یادآور شد: با اعتبار ۳۳۲ میلیون تومان این پویش صورت گرفت.

طائف اظهار کرد: در مجموع برای  این ۱۲ رزمایش سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان با بیان اینکه مجوز ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه تامین اعتبار شده، افزود: قرارداد آسفالت ۸ کیلومتر روستاهای منطقه میربگ جنوبی شهرستان نورآباد با اعتبار ۲۴ میلیارد تومان با وزارت راه و شهرسازی منعقد شده و همچنین یک اعتبار ۳ میلیاردی مربوط به بازسازی قنوات چاپلق شهرستان ازنا اختصاص یافت که در مرحله انعقاد قرارداد با سازمان جهاد کشاورزی است.

طائف در بخش دیگری از سخنان خود با  اشاره به شرکت ۷۸۰ نفر از مشتاقان اهل بیت (ع) در پیاده روی بزرگ اربعین حسینی بیان کرد: به همت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام در مرحله اول ۳۲۰ نفر زائر اولی‌ها تحت عنوان کاروان توانمندسازی ساکنان ۲۰۲۰ و همچنین در مرحله دوم ۴۶۰ نفر از زائر اولی‌ها تحت عنوان “سفیر احسان”  از مناطق حاشیه نشین در پیاده‌روی بزرگ اربعین حسینی شرکت کردند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت خانه‌های احسان گفت: ۵۰۰ میلیون اعتبار برای این کاروان‌ها اختصاص یافت و زائر اولی‌ها با مساعدت کمک هزینه  عازم کربلا شدند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان با اشاره به اجرای ۳ رزمایش امسال بیان کرد: رزمایش همدلی و احسان با محوریت بنیاد احسان توانست ۵۶۰۰ بسته غذایی بین خانواده‌های کم برخوردار در سطح استان توزیع کند؛ همچنین در رزمایش نسیم احسان  اهدای وسایل سرمایشی ( کولر آبی و پنکه..) بین جامعه هدف در لرستان توزیع شد.

طائف با اشاره به ارائه خدمات ۵ میلیاردی در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و در راستای رسالت ستاد و مسئولیت‌پذیری اجتماعی به مناسبت آغاز سال تحصیلی با مشارکت‌های مردمی بسته‌های لوازم التحریر مورد نیاز دانش‌آموزان مناطق محروم تهیه شده که در هفته‌های آتی توزیع می‌شود.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023