پایان طرحی خیالی در “دره اژدها”
مجله خبری آبادی 118/کرمانشاه “دره اژدها” منطقه ای زیبا با طبیعتی بکر و بی نظیر در جوار آبشار پیران است. دره ای که دو سمت آن را دیوارهای صخره ای با ارتفاع حدود 150 متر پوشانده و رودخانه ای پرآب در کف آن جریان دارد.
زیبایی های بی حد و اندازه این دره خوش آب و هوا، مسئولین میراث فرهنگی استان کرمانشاه را از حدود سه سال پیش به فکر انداخت تا آن را به منطقه ای گردشگری تبدیل و یک کریدور گردشگری از وسط این دره تا آبشار پیران احداث کنند.
سال 1399 مطالعات اجرای این پروژه با اعتبار اولیه حدود 150 میلیون تومان آغاز شد تا بررسی شود که آیا این پروژه قابلیت اجرایی شدن دارد یا خیر که نتایج آن در سال بعد نشان داد که سختی های زیادی پیش روی اجرای پروژه است، چراکه دره اژدها مسیری صخره ای بود که امکان ورود ماشین آلات به آن وجود نداشت.
این پروژه پس از رفتن مدیرکل وقت میراث فرهنگی استان و روی کار آمدن سرپرست جدید این اداره کل مسکوت ماند و دیگر خبری از آن نشد.
پیگیری هایی که برای سرنوشت این پروژه از طریق معاونت سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان داشتیم، نشان می دهد که کریدور گردشگری دره اژدها هیچگاه رنگ اجرا به خود نخواهد دید.
علی اصغر رشنو در گفت و گو با مجله خبری آبادی 118، درخصوص چرایی به سرانجام نرسیدن این پروژه گفت: پروژه کریدور دره اژدها ایده یکی از مدیران سابق میراث فرهنگی استان بود که به دلیل اینکه طرحی غیرقابل اجرا بود، به سرانجام نرسید.
وی از این پروژه به عنوان یک طرح خیالی نام برد و گفت: با توجه به بررسی های انجام شده، از نظر مهندسی و ساختار دره، امکان اجرای این پروژه در آن وجود نداشت.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان با بیان اینکه اجرای این پروژه اعتبار کلانی می خواست، گفت: شیب دره، ارتفاع زیاد آن، صخره ای بودن، نداشتن فضا برای احداث پیاده راه و … از جمله مشکلاتی بود که مانع از تحقق این پروژه می شد.
وی ادامه داد: در نهایت این پروژه که از سوی یک مدیر غیرمتخصص مطرح شده بود، به سرانجام نرسید و آن را از دستورکار خارج کردیم.
پیش از این نیز قرار بود که با حضور یک سرمایه گذار بخش خصوصی روی دره اژدها پلی معلق احداث شود که با مخالفت مردم بومی منطقه این طرح منتفی شد.
انتهای پیام