گردشگری و سفر

مردم اورامانات اصالت خود را حفظ کرده‌اند/آثار تاریخی کرمانشاه رها شده است 

مجله خبری آبادی 118/کرمانشاه استاندار کرمانشاه به تعدد آثار تاریخی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه برخی کشورها حتی از داشتن یکی از این آثار بی بهره هستند، متاسفانه آثار تاریخی ما به حال خود رها شده است. 

بهمن امیری مقدم امروز(۲۵ تیر) در همایش بین المللی “هورامان، ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار” به میزبانی دانشگاه رازی، کرمانشاه را استانی تاریخی با فرهنگ غنی دانست و اظهار کرد: در این استان ۴۲۰۰ اثز تاریخی وجود دارد که ۲۲۰۰ مورد آن تاکنون به ثبت ملی رسیده و ظرفیت بسیار خوبی برای استان محسوب می شود. 

وی منطقه اورامانات کرمانشاه را نمونه ای از ظرفیت های بالای گردشگری را در این استان خواند و ادامه داد: اورامانات منطقه ای بسیار فرهنگی است که دارای مردمانی فوق العاده میهمان نواز، شجاع و خونگرم است و امروز به عنوان یک منطقه ثبت جهانی شده در کشور مطرح می باشد. 

استاندار کرمانشاه به افزایش توجه گردشگران داخلی و خارجی به این منطقه پس از ثبت جهانی شدن آن اشاره کرد و گفت: علیرغم اینکه در برخی از مناطق مختلف دنیا مردم از فرهنگ اصیل خود فاصله گرفته اند، اما مردم اورامانات اصالت خود را حفظ کرده اند. 

وی با بیان اینکه میزان اختلافات و درگیری ها بین مردم در این منطقه بسیار پایین است، افزود: زمانی که گردشگران به این منطقه می آیند، رفتار خوب مردم اورامانات مورد توجه آنها قرار می گیرد. 

مدیر ارشد استان خاطرنشان کرد: کرمانشاه با چنین ظرفیت هایی باید تبدیل به مقصد گردشگری کشور شود، چراکه آثار تاریخی فراوان، آب و هوایی چهار فصل، آثار طبیعی و تمدن زیادی داریم. 

وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه و اورامانات باید زیبایی های خود را معرفی کنند و قدر آن را بدانند، عنوان کرد: در برخی از کشورهای دنیا حتی یکی از آثار ما را هم ندارند و برای هویت سازی تلاش می کنند، اما ما این تعداد آثار تاریخی را داریم و رها شده اند. حال اگر این آثار در همان کشورها بود، به شدت از آن درآمد زایی می کردند. 

استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه کرمانشاه باید جایگاه و اهمیت خود را با کمک حوزه گردشگری در کشور حفظ کند، اعلام کرد: کرمانشاه باید دوباره قطب بودن خود را بدست بیاورد. 

امیری مقدم بااشاره به طبیعت بسیار زیبای اورامانات، عنوان کرد: اورامانات فقط طبیعت نیست، بلکه آداب و آیین و رسوم، فرهنگ باستانی، وحدت و همبستگی، وطن پرستی و دفاع از کشور و تقدیم شهدای گرانقدری برای نظام و انقلاب از دیگر خصایص این منطقه است. 

وی با یادآوری غائله  پاوه در زمان جنگ تحمیلی، گفت: در این ماجرا که فراموش نشدنی است، ضد انقلاب تلاش زیادی برای جدایی مردم منطقه از انقلاب کرد که با هوشیاری مردم ناکام ماند. 

امیری مقدم به برگزاری همایشی بین المللی برای منطقه اورامانات در محیط علمی دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه رازی نشان داد که به چنین مسائلی توجه دارد و هرجا علم پشت مسئله ای باشد موفق خواهد شد و هرجا دانشگاه به مسئله ای ورود کند، کار ارزشمندی انجام خواهد گرفت. 

وی متذکر شد: البته امیدواریم دستاورد ثبت جهانی اورامانات تنها منحصر به برگزاری همایش نباشد. باید معرفی این منطقه به جهانیان بهتر انجام گیرد تا گردشگران بیشتری را جذب کنیم. 

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023