“کباب اسمعلی” غذای لذیذ سنقریها برای پذیرایی از میهمانان نوروزی
!["کباب اسمعلی" غذای لذیذ سنقریها برای پذیرایی از میهمانان نوروزی 1 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a7d8b3d985d8b9d984db8c d8bad8b0d8a7db8c d984d8b0db8cd8b0 d8b3d986d982d8b1db8cd987d8a7 d8a8d8b1d8a7 65a81eed058bc](/wp-content/uploads/2024/01/daa9d8a8d8a7d8a8-d8a7d8b3d985d8b9d984db8c-d8bad8b0d8a7db8c-d984d8b0db8cd8b0-d8b3d986d982d8b1db8cd987d8a7-d8a8d8b1d8a7_65a81eed058bc.jpeg)
مجله خبری آبادی 118/کرمانشاه رئیس میراث فرهنگی شهرستان سنقروکلیایی از کباب اسمعلی به عنوان یکی از خوراک های برند این شهرستان برای پذیرایی از گردشگران نوروزی یاد کرد.
داریوش فرمانی در گفت و گو با مجله خبری آبادی 118، بااشاره به وجود جاذبه های متعدد گردشگری در این شهرستان برای پذیرایی از میهمانان نوروزی، اظهار کرد: سراب گزنهله، سراب گلویج، سراب چرمله، منطقه کیونانات، روستاهای هدف گردشگری چرمله، ورمقان و سدهای جامیشان و سلیمانشاه از جمله جاذبه های گردشگری طبیعی در این شهرستان هستند که میهمانان نوروزی می توانند در کنار آنها ساعات لذت بخشی را سپری کنند.
وی ادامه داد: از نظر تاریخی هم بقعه مالک، موزه مردم شناسی، بازار قدیمی شهر و حدود ۱۵ حمام قدیمی در این شهرستان وجود دارد که مسافرین نوروزی می توانند از آنها هم بازدیدی داشته باشند.
رئیس میراث فرهنگی سنقر یکی از مهمترین شاخصه های گردشگری در این شهرستان را بحث گردشگری غذا عنوان کرد و گفت: در شهر سنقر کبابی طبخ می شود که شهرت کشوری دارد و به آن کباب اسمعلی می گویند.
وی ادامه داد: بسیاری از گردشگرانی که تاکنون به سنقر آمده اند، طعم لذید این کباب را چشیده اند و از آن تعریف کرده اند.
فرمانی از فرشی باستانی که به واسطه گره های محکم به آن فرش آهنین می گویند و از تخمه آفتابگردان سنقر که شهرتی بسیار فراگیر دارد به عنوان دو سوغاتی این شهر برای گردشگران یاد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه هرساله حدود ۱۰۰ هزار نفر میهمان نوروزی از این شهرستان بازدید می کنند، گفت: برای امسال هم تمام تمهیدات لازم اندیشیده شده تا مسافرین نوروزی روزهای خوبی را در این شهرستان سپری کنند و با خاطره ای خوب آن را ترک کنند.
انتهای پیام