اجتماعی

بیانیه شورای فرهنگی و اجتماعی زنان درباره مسمومیت دانش‌آموزان

شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در رابطه با مسمومیت دختران دانش‌آموز بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش مجله خبری آبادی 118، در متن این بیانیه آمده است: پس از فتنه سنگینی که جریان‌های سعودی، پهلوی، رجوی و صهیونیستی، در ماه‌های اخیر با هدف ایجاد مسائل امنیتی، شکاف قومیتی، دو قطبی‌سازی و مستمسک قرار دادن دختران با کشته‌سازی‌­ها و شکست آنها با برگزاری جشن باشکوه فرشته‌ها و جشن تکلیف دختران در حضور مقام معظم رهبری مدظله العالی و حضور حماسه‌آفرین مردم عزیز ایران بویژه دختران نوجوان در راهپیمایی ۲۲ بهمن که ابطال ادعاهای واهی دشمنان در جنگ ترکیبی بود، اینک با پروژه­ای به نام سوژه‌سازی برای جهت‌دهی و هدایت افکار و رفتار مردم سعی در ایراد اتهاماتی واهی به دین و دولت با هدف ایجاد شک و تردید نسبت به حاکمیت با ایجاد جنگ روانی و ترکیبی که عیناً  اجرای پروژه براندازی در کشورهای مختلف است، پروژه مسمومیت دانش‌آموزان دختر را شروع کردند.

این بیانیه می‌افزاید: اتفاقی که بی‌شک رد پای دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف آن وجود دارد. چرا که چند هفته قبل که هنوز موج جریان­‌سازی مسمومیت‌ها به تهران نرسیده بود، سرکرده منافقین خبر عجولانه این پروژه دست‌ساز و رسیدن آن به تهران را توئیت کرد و اخیراً سفیر دولت خبیث انگلیس تدوام آن را وعده داد و می‌­بایست در مجامع بین‌­المللی حقوق بشری پاسخگوی این موضع­‌گیری بوده و علت این پیش‌­بینی را توضیح دهند و کلیه دولی که در فضای حقیقی و مجازی از ایجاد اضطراب و تشویش اذهان دختران و تداوم و توسعه طرح‌هایی که بر جنایت علیه بشریت توصیف می‌­شود حمایت می­‌کنند باید پاسخگوی اعمال خود در مجامع حقوقی باشند.

می‌خواهند اتهام مخالفت با تحصیل دختران، به نظام وارد کنند 

این دول پس از دیدن اثر سرود «سلام فرمانده» به کشورهای مستضعف و تحت ظلم آنها دست به اقدام دیگری زدند و با ایجاد رعب و وحشت در رابطه با مسمومیت دانش‌آموزان در صدد به تعطیل کشاندن مدارس هستند. جالب است که دشمن این پروژه را نیز مانند شایعات قبلی با اصطلاح «کارخودشونه» و سیل‌ه­ا برای ایجاد مانع برای آموزش دختران بکار می‌برد و سعی می­‌کند به نظام اسلامی اتهام مخالفت با تحصیل دانش­ آموزان دختر را وارد کند. در حالیکه با نگاهی گذرا به آمار تعداد فارغ‌التحصیلان دختر، متخصصین دختر ، ورزشکاران دختر و… توجه جمهوری اسلامی به این عزیزان را اثبات می­‌کند.
مثلاً : در بحث آموزش به گزارش WEF (انجمن جهانی اقتصاد) ایران در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبه‌ی ۱ را دارد و گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بی‌سوادترین کشورها در حوزه‌ی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزه‌ی بانوان است: میزان بی‌سوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد در سال ۱۳۸۹ کاهش یافته‌است و در واقع ۹۰ درصد جامعه زنان ما را باسوادان تشکیل می‌­دهند.

بر اساس این بیانیه، نسبت دختران دانشجو در کل دانشجویان، از حدود ۲۵ درصد در دهۀ ۵۰، گاه به بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد رسیده است.

نسبت اساتید زن و هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور، از حدود ۱۴ درصد در دهۀ ۵۰، به حدود ۳۰ درصد در دهۀ ۹۰ رسیده‌است.

تعداد رشته‌های ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال ۱۳۵۷، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب و تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از ۹ مربی به ۳۵.۰۰۰ مربی افزایش یافته است.

تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به ۱۶٫۰۰۰ نفر رسیده ‌است، که نشان از افزایش ۲ هزار برابری داورِ زن است همچنین تعداد ورزشگاه‌های اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، ۳۰ برابر شده‌است.

فدراسیون‌های فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است. مدال‌های کسب‌شده در رویدادهای بین‌المللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.

در شاخصه‌ی امید به زندگی زنان،‌به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایین‌تر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایین‌تر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایین‌تر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.

تعداد پزشک‌های فوق تخصص مرد ۳ برابر شده اما خانم‌ها ۱۲ برابر شده است.

افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد و افزایش نسبت پزشکان فوق‌تخصص زن از ۹ درصد به ۳۰ درصد و افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از ۱۶ درصد به ۹۸ درصد رسیده است.

شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده ضمن تشکر از ریاست محترم جمهور مبنی بر دستور رسیدگی به وزارت کشور و دستگاه­‌های ذیربط بدینوسیله با عنایت به سند حقوق و مسئولیت‌های زنان مبنی بر
– حق برخورداری از سلامت جسمی و روانی در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی با توجه به ویژگی­‌های زنان در مراحل مختلف زندگی و مسئولیت حفاظت از آن
 – حق سوادآموزی عمومی، ارتقاء آموزشی و برخورداری از امکانات آموزش و پرورش برای برای کلیه دختران و زنان از دستگاه­‌های ذیربط درخواست می‌­نماید:

نهادهای امنیتی و بهداشتی در اسرع وقت منشأ این آلودگی و مسمومیت و نحوه انتشار و اثرگذاری آن بر سلامت دختران عزیزمان  را مشخص نمایند و با علل و عوامل ایجاد آن برخورد قاطع قانونی را اعمال کنند. 

وزارت آموزش و پرورش، ابعاد مختلف این ماجرا را از طریق انجمن‌های اولیا و مربیان و رسانه‌های مختلف به اطلاع والدین و جامعه رسانده و درصدد ارتقاء آگاهی و آرامش و تأمین امنیت خانواده‌­ها گردد.

در پایان بیانیه مذکور آمده است: بدیهی است دختران عزیز دانش آموز با توجه به نظرات پزشکان و متخصصین، آرامش خود را حفظ کرده و با ارتقاء آگاهی و توانمندی علمی و تصمیم‌­گیری مناسب، مقتدرانه و مدبرانه این پروژه دشمن را نیز شکست می‌­دهند.    

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023