«چمروته»؛ روستایی پنهان در دل کوه و رود
مجله خبری آبادی 118/ایلام در دل کوههای سرسبز استان ایلام و مجاور رود بزرگ روستایی آرام و بکر وجود دارد که با وجود باغات انار و شالیزارهای برنج آن هنوز از دسترس توریسم انبوه به دور مانده است.
هنگام عزیمت به روستا با گذر از کنار رودخانه و کوههای بلند سرسبز، حال و هوای دلانگیزی برای گردشگر ایجاد میشود، تماشای قایقهای کنار رودخانه و مزارع منطقه و حضور کشاورزان سختکوش در مزارع فضای زیبایی ایجاد میکند.
این روستا در ۸۰ کیلومتری مرکز استان ایلام با طبیعتی بکر، مردمانی خونگرم و جاذبههای طبیعی بینظیر، میتواند مقصد جذابی برای گردشگران باشد که به دنبال آرامش و تجربه زندگی روستایی هستند.
«چمروته» روستایی است در دهستان عربرودبار شهرستان سیروان استان ایلام پشت کوه قاضاضیخان و با خانههای بزرگ، باغات انار، مزارع برنج طارم و ضیغمی و عنبربو در کنار رودخانه خروشان و همیشه جاری سیمره، در محدود آبگیر سد سیمره که چشم هر بینندهای را به خود خیره میکند.
طبیعت بکر و کوهستانی، باغات میوه، رودخانه و فرصت ماهیگیری و قایقسواری، غارهای طبیعی، و طبیعت کمنظیر تنگه برنجان و همچنین وجود امامزاده عباس در کنار این روستا و مردمانی صاف و زلال و زحمتکش گردشگران را به خود میخواند.
بهترین زمان سفر به این روستا فصول بهار و پاییز است. در ابتدای بهار کوهها و حاشیه رودخانه سرسبز است و رفتن بر فراز کوه و به نظاره نشستن مسیر طولانی رود سیمره و تلاطم آن زیباست و فصل پاییز که انارها بر شاخه های درختان منتظر دستهای مهربان اهالی چمروته برای چیده شدن هستند.
«جبار حسینی» رئیس شورای روستای چمروته در خصوص این روستا و ویژگیهای آن به خبرنگار مجله خبری آبادی 118 اظهار کرد: منطقه عرب رودبار در حاشیه رود سینره واقع شده و از نظر کشاورزی زمین بسیار غنی دارد و انواع محصولات کشاورزی در آن کشت میشود.
وی افزود: گردشگری عرب رودبار و چمروته رونق دارد اما بیشتر از اهالی استان برای تفریح کوتاهمدت و خرید محصولات کشاورزی به اینجا میآیند و در تعطیلات نوروزی هم شاهد حضور مهمانانی از استانهای دیگر نیز هستیم
رئیس شورای روستای چمروته گفت: هماکنون فصل فروش انار در این منطقه است و فصل رونق گردشگری است.
حسینی خواستار تعمیر و تعریض جاده دسترسی به این روستا و این منطقه شد و خاطر نشان کرد: جاده دسترسی باید تعریض شود تا گردشگران با راحتی بیشتری در منطقه حضور یابند.
دسترسی ساکنان چمروته و مردم منطقه به آب رودخانه، خاک غنی و همچنین کوهستانهای بکر برای کشاورزی دامداری و ماهیگیری زندگی را در این منطقه رونق بخشیده است.
انتهای پیام