گردشگری و سفر

سراب‌ها پتانسیل نهاوند در تبدیل به قطب گردشگری

مجله خبری آبادی 118/همدان فرماندار شهرستان نهاوند گفت: سراب‌های شهرستان نهاوند پتانسیل‌ و ظرفیت بسیار مهمی هستند که توجه ویژه به این پتانسیل‌ها می‌تواند نهاوند را به قطب گردشگری در استان و در کشور تبدیل کند.

ضرغام احمدوند شامگاه جمعه ۱۶ آذر در جلسه شورای اداری شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از گذشت  ۴۶ سال از انقلاب اسلامی اقدامات خوبی در شهرستان نهاوند انجام شده و این نشان می‌دهد که همه ما مدیون این نظام هستیم.
وی افزود: شهرستان نهاوند دارای بیش از ۱۸۰هزار نفر جمعیت است که از این تعداد ۷۶هزار نفر جمعیت شهری و ۱۰۵هزار نفر جمعیت روستایی هستند.
احمدوند با اشاره به اجرای پروژه نهضت ملی مسکن در نهاوند، تصریح کرد: برای این پروژه در شهرستان ۹۰۰۰ نفر ثبت‌نام کردند که ۱۳۳۵ نفر واجد شرایط شدند و این پروژه در سه فاز در سطح شهر نهاوند جانمایی شده که در شهرک شهیدحیدری این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش داریم تا قبل از پایان سال تعدادی از این واحدها را تحویل دهیم.
احمدوند ادامه داد: این پروژه در شهر فیروزان هم در حال اجرا است و پیگیر هستیم که برای طرح جوانی جمعیت هم الحاق داشته باشیم  و در حال حاضر برای اجرای پروژه نهضت ملی مسکن در شهرستان زیرساخت‌ها و زمین موردنیاز تأمین شده ولی متأسفانه گرفتار دریافت تسهیلات بانکی برای این پروژه‌ایم.

فرماندار نهاوند افزود: در بحث مقاوم‌سازی مسکن روستایی نیز در شهرستان رتبه برتر کشور را داریم و از ۲۴هزار مسکن روستایی در شهرستان تاکنون ۲۲هزار واحد مقاوم‌سازی شده و تاکنون طرح بهسازی در ۶۷ روستای شهرستان آغاز و در ۵۷ روستای شهرستان‌ بهسازی به اتمام رسیده است.

وی یادآور شد: با وجود اینکه نهاوند شهر سراب‌هاست به خاطر هدر رفت زیاد آب به خاطر سنتی بودن انهار کشاورزی دچار تنش آبی هستیم و دبی آب شهرستان ۱۰۰ میلیون مترمکعب است و پروژه سد گرین نهاوند که می‌تواند ۱۰ میلیون مترمکعب آب را در پشتش ذخیره کرد سال‌هاست با ۱۳ درصد  پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف مانده است.

احمدوند خاطرنشان کرد: در بحث کشاورزی و شیلات هم با ۴۰‌هزار تن تولید ماهی قزل‌آلا قطب استان هستیم و به عنوان اولین شهر غیرساحلی شیلاتی در کشور هستیم و در این حوزه طی چند سال اخیر ۲۷ واحد تولیدی فعال و نیمه‌فعال به چرخه فعالیت برگشتند.
به گفته وی امسال ۷۰ هزار تن گندم در این شهرستان برداشت شده و این شهرستان ۴۰ هکتار گلخانه دارد و در بحث تولید لبنیات نیز قطب استان است.
وی به مشکلات محورهای مواصلاتی در شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان نهاوند بین دو استان لرستان و کرمانشاه قرار گرفته است و تعدادی از محورهای مواصلاتی این شهرستان حادثه‌خیز هستند که از محورها می‌توان به محور نهاوند_ بروجرد اشاره کرد که در حوزه استحفاظی نهاوند این محور ایمن‌سازی شده و نیاز است در حوزه استحفاظی بروجرد باقی‌مانده این محور ایمن سازی شود و در محور نهاوند_آورزمان نیز این محور در حوزه استحفاظی شهرستان چهاربانده شده و  باقیمانده این محور باید در حوزه استحفاظی ملایر چهاربانده شود.

به گفته احمدوند محور نهاوند_فیروزان هم از محورهای حادثه‌خیز شهرستان است که تاکنون تصادفات زیادی در این محور اتفاق افتاده است و این محور نیز نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

فرماندار نهاوند در ادامه با بیان اینکه نهاوند شهر سراب‌ها است و وجود شش سراب مطرح در این شهرستان  پتانسیل بسیار خوبی است که می‌تواند نهاوند را به‌عنوان قطب گردشگری در استان و در کشور معرفی کنند که این مهم هم نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

انتهای پیام 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023