طراحی و تدوین برنامههایی کلیدی برای حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل

وزیر رفاه گفت: در حوزه فقر آموزشی و کودکان بازمانده از تحصیل اقداماتی کلیدی با همکاری سازمان بهزیستی، نهادهای حمایتی و وزارت اموزش و پرورش در حال طراحی و تدوین است.
به گزارش مجله خبری آبادی 118، تفاهم نامه همکاری وزارتخانه های «تعاون،کار و رفاه اجتماعی» ، «آموزش و پرورش» و «نیرو» با هدف کاهش مصرف انرژی از طریق اصلاح الگوی مصرف با حضور «احمد میدری»وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی،«علیرضا کاظمی » وزیر آموزش و پرورش و «عباس علی آبادی» وزیر نیرو امضا شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری در آئین امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: ارتباط وزارت کار و آموزش و پرورش عمیق و چندگانه است.
وی افزود: بسیاری از ماموریتها و موضوعهای وزارت رفاه بدون همکاری و تعامل مستمر با وزارت آموزش و پرورش قابل حل نیست.
میدری گفت: طرح «همنوا» با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفهای، وزارت آموزش و پرورش و بخش خصوصی با شعار وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر در سال ۱۴۰۴ اجرا می شود.
وی هدف اصلی طرح «همنوا» را تجهیز و هم افزایی میان مراکز فنی و حرفهای و هنرستانها در سراسر کشور دانست.
میدری اضافه کرد: رویکرد اصلی این طرح مهارت آموزی تقاضامحور برای آمادگی افراد برای ورود به بازار کار و توسعه اشتغال در کشور است.
وزیر رفاه تصریح کرد: در حوزه فقر آموزشی و کودکان بازمانده از تحصیل اقداماتی کلیدی با همکاری سازمان بهزیستی، نهادهای حمایتی و وزارت اموزش و پرورش در حال طراحی و تدوین است.
وی یکی از راهبردهای اصلی وزارت کار در دولت چهاردهم را برنامه ریزی برای سالمندی پویا و شاداب عنوان کرد.
میدری از سهم ۵۰ درصدی وزارت آموزش و پرورش از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشور خبر داد و گفت: از ظرفیتهای مدارس برای سالمندان در قالب دوره کارگاه آموزشی بهره خواهیم برد.
وی با اشاره به ناترازی های برق و انرژی در کشور گفت: امروز مسئله ناترازی ها، مسئله همه ایرانیان است.
میدری ریشه اصلی ناترازی انرژی در کشور را عادات مصرفی جمعی ایرانیان در دهههای اخیر به دلیل پایین بودن قیمت انرژی عنوان کرد.
وی هدف اصلی اجرای این تفاهم نامه سه جانبه را اطلاع رسانی و تغییر عادات مصرفی ایرانیان در مصرف انرژی دانست.
وزیر رفاه گفت: این کار ویژه از طریق معلمان و دانش آموزان در مدارس پیگیری می شود.
میدری از فعالیت ۵ هزار مربی مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفهای خبر داد و گفت: براساس ظرفیتهای معلمان و مربیهای مهارتی می توان روشهای موثر اصلاح الگوی مصرف انرژی شهروندان را طراحی کرد.
وی تاکید کرد: کاراترین مسیر اصلاح الگوی مصرف انرژی براساس تجربههای موفق جهانی آموزش است.
میدری، آموزش را عمیق ترین و ماندگارترین روش تغییر رفتار و اصلاح امور توصیف کرد و گفت: دانش آموزان باید سفیران اصلاح الگوی مصرف انرژی در خانوادهها باشند.
انتهای پیام