گردشگری و سفر

آن‌چه مورد توجه بازدیدکنندگان اندونزیایی قرار گرفت

پل طبیعت و روش تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی مورد توجه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی قرار گرفت.

به گزارش مجله خبری آبادی 118 به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، این گروه اندونزیایی از مرکز آسمان نمای گنبد مینا، خانه خلاق هزاره، میدان مشاهیر، پل طبیعت، گذر گردشگری و بوستان آب و آتش در دو ساعت بازدید کردند که به زعم‌شان جذاب‌ترین بخش‌های جاذبه‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، پل طبیعت و گذر گردشگری بود.

چرایی قرمزرنگ بودن پل طبیعت، معماری پل و احداث آن روی بزرگراه، همچنین چگونگی متصل کردن دو پارک به وسیله این پل، عمده‌ترین پرسش‌هایی بود که این گروه مطرح کردند.

یکی دیگر از جذابیت‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برای گروه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی، بازدید از گذر گردشگری و غرفه‌های صنایع دستی بود که چگونگی روند تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی برای آن‌ها پرسش‌برانگیز و جالب بود.

آن‌چه مورد توجه بازدیدکنندگان اندونزیایی قرار گرفت

آن‌چه مورد توجه بازدیدکنندگان اندونزیایی قرار گرفت

آن‌چه مورد توجه بازدیدکنندگان اندونزیایی قرار گرفت
کارگاه تولید سوهان

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023