مراکز دانشگاهی جنبش جهانی تعهد به خانواده را طراحی کنند
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد رئیس جمهور برای ایجاد جنبش جهانی تعهد به خانواده گفت که مراکز حوزوی و دانشگاهی جنبش تعهد به خانواده را طراحی کرده و آن را به گوش جهانیان برسانند.
علی خضریان در گفتوگو با مجله خبری آبادی 118 با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سخنرانی آقای رئیسی در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد از چند منظر دارای اهمیت بود؛ یک بعد آن به افشای ماهیت جریان ضد دین به نام آزادی و ایجاد پیوند میان جریانهای دینی مسلمان، مسیحی و یهودی برمیگردد. رئیس جمهور با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تأکید داشت که قرآن توهین به باورها و عقاید را منع کرده و احترام به همه پیامبران را همچون احترام به پیامبر اسلام(ص) میداند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور صدای مفاهیم وحدت بخش و متعالی اسلام را به گوش جهانیان رساند، افزود: رئیس جمهور ماهیت کسانی را افشا کرد که با توهین و تحریف به دنبال خاموش کردن نور حقیقت هستند و با دروغپردازی، اسلامستیزی را دنبال می کنند؛ ایشان زمینه ایجاد همدلی بین ملتهای مسلمان با دیگر ملتهای معتقد به ادیان ابراهیمی را فراهم کرد که این یک نقطه مهم و وحدتبخش است.
این نماینده مجلس ادامه داد: رئیس جمهور در سخنان خود با اشاره به موضوع تعهد به خانواده، پیشنهاد ایجاد جنبش جهانی تعهد به خانواده را در مقابله با روایات ساختگی از زوجیت و جنسیت بیان کرد؛ با توجه به وجود نوعی انحراف در فضای زوجیت و جنسیت در عرصه جهانی، لازم است گروهها و جریانهای مختلف فکری در داخل و خارج از کشور به خصوص در فضای فکری، دانشگاهی، حوزوی و هنری بر روی این جنبش کار کرده و این موضوع را به گوش جهانیان برسانند.
خضریان در ادامه با اشاره به بخشی از صحبتهای رئیس جمهور درباره شکست پروژه آمریکایی کردن جهان و ترسیم یک نوع نظم نوین جهانی گفت: رئیس جمهور با تبیین نظم پساغربی بر این موضوع تأکید داشت که باور جمهوری اسلامی عدم شکل گیری شرق و غرب جدید در دنیاست و اینکه باید ملتها و کشورها سرنوشت خود را دست گرفته و کشورهای مستقل جهان در مسیر همکاری و همگرایی قرار گیرند نه اینکه برخی کشورها با بلوک بندی جهان به دنبال آسیب به امنیت ملتها باشند.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی توضیح داد: رئیس جمهور با تبیین نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از کشورهای مستقل و قدرتمند و بیان موضع ما در منطقه غرب آسیا به این موضوع اشاره داشت که ایران به دنبال تقویت روابط خود با همسایگانی است که مستقل و قدرتمند هستند چرا که این استقلال و قدرت فرصت مهمی برای منطقه به شمار میآید؛ این سخنان روشنگرانه در واکنش به تلاش کشورهایی است که قصد تحریف موضع جمهوری اسلامی ایران درباره کشورهای همسایه و منطقه را داشته تا این طور القا کنند که ایران منافع خود را در تضعیف منافع منطقه و کشورهای همسایه میداند.
خضریان همچنین بیان کرد: رئیس جمهور این موضوع را هم بیان کرد که قدرتهای سلطهگر با گزینههایی همچون جنگ و اشغالگری، تضعیف کشورها را دنبال میکنند حال اینکه ایران به عنوان یک قدرت امنیت ساز به دنبال پایدارسازی امنیت و توسعه جمعی است.
این نماینده مجلس با اشاره به پاسخ رئیس جمهور به اتهامات غرب به رهبری آمریکا در موضوع حقوق زنان گفت: رئیس جمهور با بیان این مطلب که آمریکا بزرگترین زندان مادران جهان است، صداقت مدعیانی را زیرسوال برد که نگران حقوق زنان ما هستند؛ ایشان نگاه سیاسی غرب به زنان و سوء استفاده آنها از عنوان زنان برای پیگیری مطامع و اهداف سیاسی خود در مواجهه با ایران را افشا کرد. علاوه بر این با یادآوری بمباران شیمیایی مردم ایران توسط اروپاییها و غربیها و اکنون نیز با اعمال تحریمهای دارویی که با سکوت رسانههای اصلی غربی همراه بوده، ماهیت دروغ پردازی غرب نسبت به موضوع آزادی بیان را نشان داد.
وی تجلیل رئیس جمهور در سازمان ملل از سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده غیور مبارزه با تروریسم را مهم خواند و گفت: غربیها با سانسور تشییع عظیم پیکر حاج قاسم سلیمانی از پاسخ به این سوال طفره میروند که چه کسی این فرمانده بزرگ و محبوب در منطقه غرب آسیا را ترور کرده است، سانسوری که همچنان در شبکههای اجتماعی ادامه دارد.
خضریان افشای برنامه آمریکا در تضعیف اروپا با ادامهدار کردن جنگ اوکراین را به عنوان بخش مهم دیگر سخنرانی رئیس جمهور دانست و گفت: این صحبتها به خوبی نشان داد که غربیها حتی به خودشان هم رحم نکرده و آمریکاییها در حال طراحی برای زمین زدن اروپاییها هستند؛ این موضوع میتواند در دانشگاهها محل بحث و در رسانهها دنبال شود.
وی در پایان طرح موضوع مجرم بودن آمریکا در حوزه اتمی را دارای اهمیت خواند و بیان کرد: رئیس جمهور عدم پایبندی آمریکا بر لغو تحریمها و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ را یادآور شد که باید دستگاه دیپلماسی با صراحت بیشتری به این موضوع بپردازد.
انتهای پیام